Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: Ανακοίνωση για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

14 Οκτωβρίου 2022
16:36
Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα.Με πόνο ψυχής, με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον αγωνιστή, τον Ολυμπιονίκη, τον σύντροφό μας, Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με καταγωγή από τις Λεπτοκαρυές Φλώρινας, αφιέρωσε όλη του τη ζωή, μέσω του αθλητισμού και της ενεργού πολιτικής δράσης στον αγώνα κατά των διακρίσεων, της αδικίας και των ανισοτήτων.Πάλευε ως το τέλος για την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, και για τη δικαίωση σύσσωμου του λαού.Θα ζει για πάντα μέσα από τα μεγάλα του επιτεύγματα στον αθλητισμό, τις μάχες που έδωσε και τη συνολική διαδρομή του, η οποία αποτέλεσε ένα μοναδικό παράδειγμα ανθρωπιάς, περηφάνιας και ευγένειας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο, τα παιδιά του και τους οικείους του.
Σύντροφε Αλέξανδρε Νικολαΐδη θα σε θυμόμαστε για πάντα.
Καλό ταξίδι.

Ένα σχόλιο

  • Καλό ταξίδι στο παλληκάρι.Σχετικά με την καταγωγή του έχω διαβάσει πως είναι το Μεσοβούνι Πέλλας,βορείως της Σκύδρας.Ίσως ένας από τους γονείς του.Ο ίδιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.