Ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στέργιος Κιάνας συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ και με τον Πρόεδρο της Μ.Ο.Δ. Α.Ε.

14 Οκτωβρίου 2022
23:15
Σήμερα (Παρασκευή) στην Αθήνα συναντήθηκα με δύο εξέχοντα στελέχη φορέων, με σκοπό τόσο την ενημέρωση γύρω από τα τρέχοντα θέματα, όσο και την προώθηση – σε ευρύτερο πλαίσιο – των συμφερόντων της Δυτικής Μακεδονίας:
Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ, κο Μπούκη Ιωάννη συζητήσαμε για τις δυνατότητες διαφοροποίησης της παραγωγικής βάσης της Δυτικής Μακεδονίας, ως περιοχή Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, για την αξιοποίηση των εδαφών που περιλαμβάνονται στις Ζώνες Απολιγνιτοποίησης, για τους τρόπους προσέλκυσης, υποστήριξης και προώθησης των επενδύσεων στην περιοχή μας, καθώς και για την εκτέλεση και διαχείριση των έργων υποδομής και ανάπτυξης.
Στη ΜΟΔ ΑΕ, είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τον συνάδελφο Γιώργο Παπαδημητρίου, Πρόεδρο της Μονάδας. Καθώς η ΜΟΔ ΑΕ παρέχει συμβουλευτική και τεχνική στήριξη σε φορείς υλοποίησης αναπτυξιακών έργων και δράσεων, με στόχο τη βελτίωση της διοικητικής και διαχειριστικής τους ικανότητας, συζητήσαμε για τα έργα που έχουμε σε διαδικασία ωρίμανσης, ώστε άμεσα να υποβληθούν για ένταξη σε τομεακά και περιφερειακά προγράμματα, καθώς και για την υλοποίησή τους.

19 σχόλια

  • Συγνώμη με ποια ιδιότητα πηγατε; Α ρε Κασαπιδη πόσο λίγοι είστε. Τελικά Τσιουμαρης ή Κιανας είναι αρμόδιος για τέτοια θέματα;

  • Αφού υπάρχει αντιπεριφερειάρχης καινούργιος δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης,γιατί συναντήθηκε ο Ψηφιακής Μετάβασης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τον σύμβουλο της μετάβασης και συζητάνε για την αποκατάσταση εδαφών κτλ. δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Τι μπερδέματα έχει κάνει ο Κασαπίδης δεν ξέρω.

  • Στεργιου μ και τι ειπατε οτι απο δω και περα θα μιλαει με αλλον???? Παει στετγιο μου τελειωσει το παραμυθι δεν κραταει για παντα

    • Ειπαμε δεν κανει ο Κασαπιδης αλλά ο Κιανας; Απεδειξε την “ικανοτητα” του πολλαπλως.
      Καλα λενε υπάρχουν και χειρότερα!

    • Θα μας σώσει ο Στέργιος τι να πω σωθήκαμε.Περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές μην βάλεις ξανά τους παλιούς σου υποψήφιους. Το μάθημα ελπίζω ελπίζω να το πήρες.Αυτοί το μόνο που κοίταξαν αυτήν την τριετία ήταν το πολιτικό τους μέλλον και όχι το μέλλον του τόπου.

    • Ποιόν Κιάνα ρε;; Ούτε ένα δελτίο τύπου δεν μπορεί να γράψει και αυτός (όπως στο τοπικό ΠΑΣΟΚ). Λες και γράφει έκθεση για το πώς πέρασε τη μέρα του.

      Η Κοζάνη περνάει την πιο κρίσιμη φάση της και έχει την ατυχία να εκπροσωπείται από τους πλέον ακατάλληλους σε περιφέρεια και δήμο.

      Επειδή τα έχουμε ξαναπεί, δεν φταίνε αυτοι. Αυτοί απλά κατεβαίνουν υποψήφιοι. ΕΜΕΙΣ τους ψηφίζουμε. ΕΜΕΙΣ φταίμε.

      Μαλουτα κατέβα υποψήφιος. Πρέπει.

  • ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΙΑΝΑΣ. ΝΤΙΠ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

  • Ευτυχώς υπάρχουν άτομα σαν το Στέργιο ικανά,αποτελεσματικά και άνω απ όλα ηθικά. Χαιρομαστε για την επιλογή του Κασαπίδη.

    • Αποτελεσματικά; Δηλαδή αν δεν ήταν αποτελεσματικός το ταμείο της Απολιγνιτοποίησης, επί θητείας του, αντί της περιφέρειας του Μουσουρούλη που θα πήγαινε; Στην Γουατεμαλα;;;; Στέργιο δεν θελουμε να μας σώσεις άλλο

  • Κιανα στα Σέρβια δεν σε είδαμε να παίρνεις θέση με όποια ιδιότητα και αν έχεις για την τραγωδία στη γέφυρα των Σερβίων με τα φανάρια. Οι συναντήσεις οι ανάλατες όπως λέμε και εμείς στο χωριό μας είναι απλά κουραφέξαλα.

  • Ο Στέλιος είναι καλό και εργατικό παιδί. Είναι χαμηλών τόνων. Τον συμπαθούμε και πιστεύουμε ότι έχει μέλλον. Φυσικά κάποιοι διαφωνούν αλλά έτσι είναι η πολιτική.

  • Μας δουλεύουν εκεί στην Αθήνα περί επενδύσεων και ωριμανσεων….ο τόπος αδειάζει , πάρτε το χαμπάρι!
    Και θα είστε συνυπεύθυνοι!

  • Ο αντιπεριφερειάρχης με τη μεγαλύτερη αβάντα με παντελώς μηδενικό αποτύπωμα.
    Ο πρόεδρος ΤΕΕ που δε θα τον θυμούνται για τίποτα.
    Ο πολιτευτής της άγνοιας
    Με χόμπι το κυνήγι αντιπάλων
    Κι όμως δημοσιεύματα τον προωθούν για δήμαρχο, περιφερειάρχη, βουλευτή κλπ
    Πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας…
    Πόσο πιο πάτο !!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.