Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε το διήμερο κύκλο των απογευματινών του παραστάσεων – Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου – η παιδική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης «Το πιο γλυκό ψωμί»

17 Οκτωβρίου 2022
15:24

 

Το «φούρνισμα και το ψήσιμο» συνεχίζονται. Από σήμερα «Το πιο γλυκό ψωμί» επέστρεψε και συνεχίζει  τις πρωινές παραστάσεις στα σχολεία.

Επέστρεψε μάλιστα και συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus plus στο Δημοτικό Σχολείο περιοχής Βαθυλάκκου του Δήμου Σερβίων.

Μαθητές, γονείς, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, εκπρόσωποι του Δήμου Σερβίων αλλά και εκπαιδευτικοί, τόσο του σχολείου όσο και φιλοξενούμενοι, συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus plus, από δημοτικό σχολείο του Burgas της Βουλγαρίας απόλαυσαν και «γεύτηκαν» «Το πιο γλυκό ψωμί».

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνεχίζει να πορεύεται στο δρόμο που χάραξε εδώ και 25 χρόνια χέρι – χέρι με την εκπαίδευση και την παιδεία για την πολιτιστική και δη θεατρική αγωγή των παιδιών, των ανθρώπων της νέας γενιάς.

Το «ψήσιμο» (παραστάσεις) συνεχίζεται…

4 σχόλια

  • Ευλογείτε τα γένια σας ή γράφετε κριτική θεάτρου μόνοι σας για την παράστασή σας εκεί στο ΔΗΠΕΘΕ; Πολυ μεγάλη επιτυχία κάνει μια παράσταση όταν έχει συνεχόμενα sold out για ολόκληρη σεζόν, όχι για δύο παραστάσεις και μάλιστα με δωρεάν είσοδο για κάποιους (και πολύ σωστά, βέβαια, δεν κρινουμε αυτό) όπως είδα από το ευχαριστήριο εδώ στο kozan.gr
    Επίσης, στα σχολεία δεν μπορούμε να κρίνουμε μια παράσταση από τον κόσμο, καθώς ήρθε χαρτάκι στο σπίτι για το εισιτήριο των παιδιών, οπότε θα το δουν έτσι κι αλλιώς.

    • Αγαπητέ φίλε είμαι ένας από αυτούς που είδα την παράσταση, το Σάββατο.
      Δεν ξέρω από ποια οπτική για το Δηπεθε αποτελεί μεγάλη επιτυχία το διήμερο των παραστάσεων. Ξέρω όμως αυτό που είδα εγώ. Μια ωραία παράσταση, καλοδουλεμενη, με σεβασμό στον θεατή. Στα στάνταρ του Δηπεθε που αγαπήσαμε.
      Ο βαφτιστικός μου που την είδε στο σχολείο την χάρηκε. Εσύ άραγε την είδες;
      Μάλλον όχι. Αλλά θέλεις να βγάλεις χολή για δικούς σου λόγους. Ήμαρτον. Χαλάρωσε άνθρωπε μου. Τι τοξικότητα είναι αυτη;

      • Εγώ την είδα την παράσταση και ηταν καλούτσικη. Μεχρι εκεί. “Πολύ μεγάλη επιτυχία” δεν ήταν σιγουρα. Επίσης, πολύ σωστά γράφει παραπάνω η/ο κυρία/κύριος οτι αυτό δεν το κρίνει μόνος του ο θίασος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.