kozan.gr: Ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ΕΒΕ Κοζάνης με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, αρμοδίου σε θέματα για την Έρευνα και Τεχνολογία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2022
15:34

 

Ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ΕΒΕ Κοζάνης με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, αρμοδίου σε θέματα για την Έρευνα και Τεχνολογία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022. Τα μέλη της διοίκησης του ΕΒΕ Κοζάνης έθεσαν διάφορα ζητήματα αναπτυξιακής φύσεως με τον Υπουργό να καταθέτει τις δικές του απόψεις. Δείτε ενα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

4 σχόλια

  • Υπουργός, υφυπουργός ανάπτυξης στην Ελλάδα σαν να λες ότι το Νεπάλ έχει υπουργείο ναυτιλίας. Βόλτες, λόγια παχιά, φούμαρα και θεωρίες.

  • Ποιος κοροϊδεύει ποιον;
    3 χρόνια τώρα, μας εχουν ζαλίσει οι μπουρδολογοι με τη δίκαιη μετάβαση και τα πράσινα αλογα και σήμερα,τα μέλη του ΕΒΕ,έθεσαν προτάσεις ανάπτυξης και ο υφυπουργός κατέθεσε τις δικές του προτασεις!!!
    Και περνούν τα χρόνια,πάμε για 4 χρόνια και οι μεν και οι δε καταθέτουν προτασεις!!
    Ποσα χρηματα ξοδεύτηκαν σε τόσες συναντήσεις,για τόσες προτασεις;
    Ευτυχώς η Δικαιοσύνη δεν είναι μόνον τυφλή,αλλά είναι και θεόκουφη!
    Το καφενείο η Ελλας….οι σαλτιμπαγκοι το γέμισαν προτασεις

  • Έχω μια προταση: να σταματήσουν οι επιτελικοι μπουρδολογοι να εμπαίζουν τους ανθρωπους και τον τόπο της Δυτικής Μακεδονιας!
    Ή καλυτερα,σύμφωνα με τον πρώτο σχολιαστή,να σταματήσουν ” βόλτες,λόγια παχιά,φούμαρα και θεωριες”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.