kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic (αίθουσα Ολυμπία), η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 (Φωτογραφίες)

18 Οκτωβρίου 2022
13:05

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic (αίθουσα Ολυμπία), η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027. Την Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος συνθέτουν εκπρόσωποι των αρχών διαχείρισης, συντονισμού και πιστοποίησης από τα αρμόδια υπουργεία, τις Περιφέρειες, τους Δήμους, περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς και μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κατά την 1η συνεδρίαση, η Επιτροπή Παρακολούθησης θέσπισε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της, κατόπιν εισήγησης της Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος «Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης», ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του Προγράμματος και ενημέρωση για τον προγραμματισμό των πρώτων προσκλήσεων καθώς και θέματα για τα κριτήρια επιλογής πράξεων, θέματα επικοινωνίας και προβολής και ειδικά θέματα διαχείρισης.

 

 

7 σχόλια

  • Άνθρωποι που αμοίβονται απο ένα κράτος που δανείζεται για να τους πληρώνει λαο που δεν έχουν βιώσει ποτέ τις αγωνίες αυτού του τόπου, αποφασίζουν για το μέλλον μας!

    • Καλά, πλάκα κάνεις;

      Είδες ποτέ κανέναν πανεπιστημιακό για παράδειγμα να έχει βαρέσει ένσημο εκτός πανεπιστημίου; Μόλις πάρουν το βασικό χαρτί, παίρνουν το δεύτερο, το τρίτο, κάνουν papers και καβαντζώνουν θέσεις σε ένα ντεμέκ πανεπιστήμιο.

      Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που εργάζονται πριν… δηλώνουν εκτροφείς σκύλων ράτσας κι όταν βρίσκουν έναν μουστερή, πάνε και παίρνουν ένα ημίαιμο από κέντρο φροντίδας και το μοσχοπουλάνε.

      Αυτά τα ωραία προς το παρόν, ες αύριον τα σπουδαία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.