Στο τελικό στάδιο υλοποίησης του έχει εισέλθει το έργο «Βελτίωση Ασφάλειας Οδικού Δικτύου Φλώρινας-Αμυνταίου», προϋπολογισμού 2.000.000,00 € με ΦΠΑ

18 Οκτωβρίου 2022
13:29
Κανένα σχόλιο

 

 Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, υπέγραψε  τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Ασφάλειας Οδικού Δικτύου Φλώρινας-Αμυνταίου»,  με την ανάδοχο εταιρία «ΕΡΓΟΝ Α.Τ.Τ.Ε.Ε.Β.Ε.».

Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης τμημάτων τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης λόγω έντονων φθορών στο οδόστρωμα, κατασκευή ασφαλτικής και αντιολισθητικής  στρώσης κυκλοφορίας, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, διαγράμμισης οδοστρώματος, καθαρισμού τάφρων και διάνοιξης νέων τάφρων σε σημεία που απαιτούνται.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στόχος του είναι η αναβάθμιση των οδικών υποδομών και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο πλαίσιο της ασφαλέστερης μετακίνησης τους στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.