Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την Π.Ε. Κοζάνης, με έργα που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα κρατήσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας”

18 Οκτωβρίου 2022
16:11
👉 Εγκρίθηκε το πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση έργων και δράσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και στον Δήμο Μεγαλόπολης συνολικού προϋπολογισμού 19.961.018 ευρώ.
Οι δράσεις που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, είναι:
✅ Ενεργειακή αναβάθμιση Κλειστού Κολυμβητηρίου Φλώρινας και ΕΑΚ Πτολεμαίδας.
✅ Πιλοτικό πρόγραμμα υποδομών σε μικρούς ανοιχτούς αθλητικούς χώρους των Δήμων για την αντιμετώπιση επιπτώσεων ακραίων καιρικών συνθηκών.
✅ Δημιουργία Κέντρου Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Καινοτομίας στη Φλώρινα.
✅ Ανάπτυξη Δικτύου Συλλογής και Διαχείρισης Συσκευασιών χρησιμοποιημένων φυτοφαρμάκων.
✅ Μελέτη σκοπιμότητας για ΒΙΟ.ΠΑ. στο Δήμο Εορδαίας.
✅ Μελέτη αξιοποίησης ακινήτου για διαμόρφωση φοιτητικής εστίας στον Δήμο Μεγαλόπολης.
✅ Μελέτη σκοπιμότητας για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων του Δήμου Κοζάνης.
✅ Χώρος Υποδοχής Ζώνης Καινοτομίας στο Δήμο Κοζάνης.
✅ Τεχνική Έκθεση Προέγκρισης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στον πυρήνα Πτολεμαΐδας της ΖΑΠ Κοζάνης, στους πυρήνες Αμυνταίου Κλειδίου των ΖΑΠ Φλώρινας και Κοζάνης και στον πυρήνα Μεγαλόπολης της ΖΑΠ Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.
✅ Μελέτες αρδευτικών Χειμαδίτιδας και Βεγορίτιδας.
✅ Εκπόνηση Μελετών και Τευχών Δημοπράτησης Ενεργειακής Αναβάθμισης των Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Παν. Δυτικής Μακεδονίας.
✅ Μελέτη ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου 5.500 θέσεων και προπονητηρίου στίβου στον χώρο του πρώην στρατοπέδου “ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΑ” στην Πτολεμαίδα.

28 σχόλια

    • Υπάρχει λόγος αφαίρεσης του σχολίου που έγραφε ότι ο ιδιαίτερος του Μιχάλη είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτικός και αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης;;

  • Οι θέσεις που ταζετε δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα αλλά περιστασιακό , όταν θα μιλήσετε για μονιμότητα τότε θα το δούμε

  • Μα αν δεν κρατήσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας αυτές οι καινοτόμες και τεράστιες δραστηριότητες και έργα. Ποιες θα τα κρατήσουν η ΔΕΗ;
    Ειδικά αυτό της ενεργειακής αναβάθμισης των γυμναστηρίων Φλώρινας και Πτολεμαΐδας. ΤΟ έργο
    Ε ρε δούλεμα.

  • Με τις γέφυρες του τρένου τι θα γίνει κύριε υπουργέ;
    Αυτές που γκρεμίσατε το 2014 και ο ΟΣΕ απαιτεί να ξανακτίσετε .
    Σε ποιό πρόγραμμα εντάσσονται;
    Πόσο θα στοιχίσει ο λαϊκισμός σας;
    Έχουμε ανακαινισμένες γραμμές και δεν έχουμε τρένο!
    Υπουργό μεταφορών πάντως έχουμε !

  • Μπράβο στην κυβέρνηση που ΘΑ δημιουργήσει νέες θέσεις και ΘΑ κρατήσει τα παιδιά μας στον τόπο μας!
    Ίχνος αξιοπρεπειας;
    Πως να κρυφτείς απ τα παιδια;αυτά τα ξέρουν όλα!
    Κοροιδευετε τους εργαζομενους και ανέργους και τους συνταξιούχους,κοροιδεύετε και τα παιδια;
    Κριτές θα σας δικασουν……τα γεννημένα παιδια!!!

  • Συγχαρητήρια υπουργέ μας!!!
    Είσαι,ήσουν και θα είσαι αυτός που θα κάνει κάτι καλό για τον τόπο μας.
    Μαζί σου θα δούμε όλοι προκοπή!!!

    • ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ….ΤΡΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΣ???? ΥΠΟΥΡΓΕ Γ@@@@@@…….

  • Ρε Κοζάν σίγουρα ετσι τα είπε; Δηλαδη αυτά τα εργα θα κρατήσουν τον κοσμο στον τοπο τους; Μηπως έγινε καποιο λαθος; Τόσο πρόβατα είμαστε

  • Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Δήμους,περιφέρεια,ΑΑΔΕ,ΕΦΚΑ, Τράπεζες,κ.λ.π. χωρίς διαγωνισμό, χωρίς ΑΣΕΠ,με νέα παιδιά τής Ν.Δ……..οπως έκαναν τα άλλα κόμματα,κι άσε τον καθένα να λέει τίς ανοησίες του. Χαιρετίσματα στην Κεντρική εξουσία…. έρχονται εκλογές !!!!!

  • μελέτη μελέτη μελέτη με λίγα λόγια. ΤΙΠΟΤΑ. κανένα έργο με δεκάδες θέσεις εργασίας. μήπως γίνει ένα στο βιομηχανικό πάρκο;;;;

  • Πρέπει επειγόντως να αρχίσουν να τους κάνουν σε βουλευτές υπουργούς κλπ τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών όπως κάνουν στους στρατιώτες… Θα εξηγηθούν πολλά…

  • Καλώς τον σωτήρα μας.
    Θυμήθηκε ότι έρχονται εκλογές και είπε ας τάξω λίγο σανό στα πρόβατα εκεί πάνω μήπως και με ξαναψηφίσουν.

  • Και κάπως έτσι τα δις επενδύσεων γίνονται εκατομμύρια.19 εκατομμύρια ήταν ένας μήνας λειτουργίας ενός ορυχείου.Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος.

  • Εφυγαν οι νέοι στο εξωτερικό εδώ και 2 χρόνια. Ο Παπαδόπουλος δεν το ξέρει. Φοβάται να έρθει στην Πτολεμαΐδα μήπως και το διαπιστώσει η μη το γιουχάρουν.

  • Καλα προς το παρον ετοιμασου να φυγεις εσυ και η κυβερνηση παρωδια που γεμισε την ελλαδα με φερετρα πεινα και ανεχεια χειροτερα και απο την κατοχη και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε.
    Ο σανος που ταιζεις στα αιγοπροβατα σας Μιχαλακη μου αποκλειεται να τον φαμε και εμεις. Κρατα τον για τα βολεμενα τρολ του ψεΚουλη ετσι κι αλλιως μονο αυτοι σας πιστευουν πλεον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.