kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τα “προεόρτια” μιας αναμενόμενης κρίσης – Ενστάσεις & προβληματισμοί για το μέλλον του συνδυασμού Κ. Μιχαηλίδη – Ο ίδιος εμμένει ότι μπορεί με αξιώσεις να επαναδιεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης – Αναμένονται εξελίξεις & διαφοροποιήσεις λίαν προσεχώς

19 Οκτωβρίου 2022
13:58

 

Ο Κ. Μιχαηλίδης εμμένει στ’ ότι μπορεί να είναι, με αξιώσεις, εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, γνωστοποιώντας την πρόθεσή του αυτή και στους εκλεγμένους δημοτικούς  συμβούλους της παράταξής του, όπως και συνέβη στη μεταξύ τους συνάντηση που αποκάλυψε η στήλη πως θα γίνει.  Όσο και να προσπαθεί ο ίδιος με ατυχείς διαρροές στον τύπο να διαμορφώσει ένα κλίμα ότι όλα βαίνουν καλώς στην παράταξή του, πιστεύοντας ότι μπορεί να κερδίσει λίγο χρόνο μπας κι αυτό λειτουργήσει αποτρεπτικά σε άλλους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν ένα νέο αυτοδιοικητικό σχήμα, η στήλη μεταφέροντας πάντα με απόλυτη εγκυρότητα το τι συμβαίνει, προαναγγέλλει από σήμερα (και θα φανεί αν θα δικαιωθεί γι’ ακόμη μια φορά) πως αναμένονται, με βεβαιότητα, εξελίξεις λίαν προσεχώς. Είναι βέβαιο πως βρισκόμαστε στα “προεόρτια” μιας αναμενόμενης κρίσης στο συνδυασμό του Κ. Μιχαηλίδη. Πέραν του ότι υπάρχουν κάποιοι που, το αργότερο λίγο πριν ή ακριβώς μετά τα Χριστούγεννα, θα κάνουν ξεκάθαρη τη διαφοροποίησή τους, είτε με συναντήσεις με διάφορα πρόσωπα για τη δημιουργία κάποιου νέου σχήματος είτε με ενέργειες που θα φανερώνουν ακόμη και την προσωπική εκδήλωση ενδιαφέροντος για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κοζάνης, την ίδια στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία, ανεξαρτήτως του ότι την τρέχουσα χρονική περίοδο δεν επιθυμεί, για συναισθηματικούς λόγους, να πληγώσει τον επικεφαλής της παράταξης, ήδη σκέφτεται την επόμενη αυτοδιοικητική μέρα η οποία σε καμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει στα σχέδια της τον υφιστάμενο συνδυασμό. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, που σήμερα εμφανίζονται πολύ κοντά στον Κ. Μιχαηλίδη αφήνουν να εννοηθεί πως είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουν αλλού και περιμένουν, απλώς, τον Κυριάκο, να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση, γνωρίζοντας, ωστόσο, πως θα είναι ο τελευταίος που θα αποδεχτεί τη διαφαινόμενη εξέλιξη.  Μένει να δούμε αν όλα αυτά που υποστηρίζει η στήλη επιβεβαιωθούν ή ο Κ. Μιχαηλίδης διαψεύσει τα προαναφερόμενα και  καταφέρει εκ νέου να καταρτίσει ψηφοδέλτιο.

Η Χύτρα

22 σχόλια

  • Ουτε στο Μαυροδενδρι δεψθα μπορεσει να συμπληρωσει ψηφοδέλτιό .Εχει τελειώσει ο Μιχαηλίδης Το πήρε κι ο ίδιος πρεφα

  • ο παραλιγο δημαρχος ΚΟΖΑΝΗΣ να μη μπορει να κανει συνδυασμο ? εδω γελανε για να μην πω ολα εδω πληρωνονται εαν εχεις εγωισμο ΚΥΡΙΑΚΟ κατεβα στις εκλογες για καποιους που τους εκανες μαγκες οι οποιοι θα σε πουλησουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο να το θυμασαι αυτο αρχισε ηδη η αντιστροφη μετρηση

  • Ενα πυροτέχνημα της δεξιάς που τώρα θα αποτελέσει ανάχωμα (όπως αυτά που στηρίζουν τα φωτοβολταϊκά πάνελ) στον Μαλουτα. Θα κάνω μια πρόβλεψη: Ούτε καν τρίτος.

  • kozan.gr: «Καταπέλτης» κατά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, η ΕΠΩΝΥΜΗ, δημοσκόπηση του kozan.gr, που διεξήχθη μέσω facebook – Μεγάλο δείγμα συμμετοχής, με 630 ψήφους (επώνυμες), για τις επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής – Το τελικό αποτέλεσμα

    https://kozan.gr/archives/400170#comments

  • Χύτρα ξέρεις τι λένε στον τόπο μας
    Ανεμομαγέματα, Διαβολοσκορπίματα
    Αυτα συμβαίνουν πάντα, όπως και στα άλλα φηφοδελτια της ίδιας παράταξης

  • Νομίζω έχει καεί ο συγκεκριμένος για 2η σεζόν.
    Υπάρχουν άλλα αξιόλογα άτομα.
    Μαγγιρίδης : αν και όποιος ανακατεύεται με τα σκυλιά των τρώνε.
    Ραφαηλίδης : νέος, πολλά υποσχόμενος αλλά άπειρος ακόμη.
    Κοεμτζόπουλος : στην προκυμμένη κατάσταση μπορεί να ανταπεξέλθει κυρίως μέσα από την επαγγελματική ενασχόληση του , το ΕΒΕ , το οικονομικό επιμελητήριο και όχι απο την πορεία σε μια ουκ ανευ Αντιδημαρχία.

  • Δηλαδή ρε Κυριάκο μετά τις δηλώσεις σου για τους αγρότες της Σαριγκιολ (όταν πλημμύρισαν τα χωράφια) δεν ντρέπεσαι και έχεις και αξιώσεις για να ξανακατεβεις; και περιμένεις και στήριξη; ότι τι; έχουμε κοντή μνήμη και ξεχνάμε;

  • Τελειώσε Μιχαηλίδη…πηγαινε να σε πάρει συνεργατη ο Σημανδράκος στον ΟΠΕΚΕΠ…Κυριάκος Τέλος…Σιόγκας ο Επόμενος Δήμαρχος Κοζανης.

    • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΑΥΘΑ!
      ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!

      ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ!!!

      ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΣΗ ΨΗΦΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ!

      Ο ΛΑΟΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ!

      ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣ;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι