Σχόλιο αναγνώστριας στο kozan.gr: Τελικά ας μας πουν υπεύθυνα τι ισχύει;

21 Οκτωβρίου 2022
12:04

Θέλω μέσω του kozan.gr να σας αναφέρω ένα περιστατικό. Παρκάρει ο άντρας μου στην Υψηλαντου στην Κοζάνη πάνω σε κίτρινη διαγράμμιση για λίγο και φυσικά τον έγραψαν. Παίρνω να ρωτήσω στη δημοτική γιατί με αυτή τη λογική δε γράφουν και όσους παρκάρουν στο μεγάλο άνοιγμα πιο πάνω και μου λένε το επικό: έχει σβηστεί η κίτρινη διαγράμμιση, είναι ευθύνη της τροχαίας, δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει. Aκομη και αν εχει σβηστεί ειναι απαντηση αυτο; Παίρνω στην τροχαία και μου λέει ότι υπεύθυνος για τη διαγράμμιση είναι ο Δήμος. Ο,τι γουστάρουν. Θλίψη. Ας μας πουν τελικά τι ισχύει

25 σχόλια

  • Ο άντρας σου κυρία, προφανώς , παρκαρε εκεί που βρίσκεται το ασήμι yaris, καταλαμβάνοντας πλήρως το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Τα (παρανόμως) σταθμευμένα αυτοκίνητα παραπάνω δεν εμποδίζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ελεύθερη κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων. Δεν παύει βέβαια να ειναι και πάλι παράβαση, εντούτοις λόγω του μεγάλου προβλήματος όσον αφορά τη στάθμευση στο κέντρο κάνουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες τα στραβά μάτια.

  • Εχουν καταντησει αηδία οι κίτρινες γραμμές σε κααθε μα καθε σημείο κ γωνία της πόλης που λογικα να το δεις ειναι παντελώς ανούσιες. Μια αθηνα με τοσα εκατομμύρια κοσμο κ προβλημα δεν εχει και εχουμε Εμεις εδω στο χωριο. Σοβαρευτείτε επιτελους εκει στο δήμο. Έλος πια με τις κίτρινες γραμμές σε καθε γωνία της πόλης κ καθίστε επιτελους να ασχοληθείτε με τα σοβαρα προβληματα αυτής της πόλης.

    • Προσφατα αρπαξε φωτια ένα σπιτι στο στενακι πιο κατω κ δεν χωρουσε να περασει το πυροσσβεστικό…φανταζομαι δεν θα θελες να σαι στη θεση του ανθρωπου που καιγοταν κ ακουγε το πυροσβεστικο να στριγγλίζει αλλα δεν ερχοταν…

  • Μπορούν να μας πουν από τη δημοτική αστυνομία γιατί δεν έχουν γράψει ποτέ κανένα που παρκάρει πάνω σε λωρίδα κυκλοφορίας στην Παύλου Μελά; Συγκεκριμένα μπροστά από την πλατεία Γιολδάση και μπροστά από το Γερμανό. Υπάρχει σήμανση για τρεις λωρίδες και μόνιμα είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα. γιατί δεν έχουν γράψει στην Παύλου Μελά όσους παρκάρουν όπου γουστάρουν για να πάρουν καφέ και όσους παρκάρουν στους χώρους φορτοεκφόρτωσης τις πρωινές ώρες με αποτέλεσμα τα φορτηγά να παρκάρουν μέσα στο δρόμο;

    • Για τα σημεία που ανέφερες έχεις απόλυτο δίκιο, υποτίθεται γίνανε για να μην καθυστερήσει την κυκλοφορία αυτός που θέλει να στρίψει και είναι μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα κανονικότητα μέσα σε κεντρικό δρόμο. Μερικές φορές βγαίνουν και πινακίδες αλλά που να μας προλάβουν και οι τροχονόμοι με τέτοια οδηγική συμπεριφορά, μετά από πέντε λεπτά πάλι γεμάτο αυτοκίνητα είναι.

  • Νουλα Τουμπουλιδου ονομάζεται η αγαπημένη αντιδήμαρχος του Μαλουτα. Νομίζω ότι αφήνει έργα προκειμένου να τα κάνει σαν δήμαρχος.

  • Κλασσικά πάρκαρα για λιγο. Εκεί σταματάς να διαβάζεις. Οπου κιτρινη γραμμή στο οδόστρωμα απογορεθεται η στάθμευση. Τόσο απλό.

  • Εκει που τον εγραψαν τον ανθρωπο δεν εχει οπως θα επρεπε στην αρχη του τετραγωνου απογορευτικη πινακιδα παρκαρισματος και αν ισχυουν οι κιτρινες γραμμες να μην ειναι σβησμενες να φαινονται και αν πηρε μονο αυτος προστιμο να παρουν ολοι στην ιδια περιοχη ! αυτο με τα τελαρα και τις καρεκλες καταντησε γελιο !

  • Το ίδιο γίνεται και στον εοδυ μπροστά έλεος με τις κίτρινες γραμμές ..
    Είχαμε ένα πάρκινγκ εμείς που μένουμε τριγύρω , με τον εοδυ καταργήθηκε και αυτό …

  • Θα σας πω, αγαπητη κυρία, το εξής: Δεν μπορώ να κάνω τον κόσμο καλύτερο, μπορώ να κάνω όμως εμένα καλύτερο.
    Σκεφτείτε το, σας παρακαλώ. Σας το λέω πολύ σοβαρά.

  • Προφανώς ο εν λόγω κύριος δεν πάρκαρε σωστά ανάμεσα στις κίτρινες γραμμές όπως πρέπει για να μη σε γράψουν αλλά πατούσε πάνω στη γραμμή.. γι’αυτό τον έγραψαν.Και στην προσπέραση γιατί πάτησες διπλή γραμμή σε γράφουν.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΑ ΠΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΑΨΟΥΜΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.

  • Τελικά το πρόβλημα το δικό σου είναι γιατί δεν γράφουν και τους άλλους ..και δεν πειράζει αφού για λίγο μωρέ πάρκαρε ο άντρα σου όπως αναφέρεις.. φταίει η δημοτική φταίει η τροχαία μόνον εσεις δεν φταίτε ..

  • Είχα φάει μια κλήση πριν 15 χρόνια στο ίδιο σημείο! Όταν επικοινώνησα με τον Δήμο να βάλουν παρτέρι ή να τους καλύψω τα έξοδα με μια αλυσίδα γύρω γύρω για να μην παρκάρει ο Δήμος ο τότε Αντιδήμαρχος μου είπε ότι ο Δήμος Κοζάνης δεν έχει ανάγκη τα λεφτά μου! Από τότε η ίδια κατάσταση! Καθαρό εισπρακτικό μέσο το συγκεκριμένο σημείο για να πάει ταμείο η δημοτική αρχή διαχρονικά κ διαπολιτικα!

  • Τα αμάξια παρκάρουν όπου τούς βολεύει τα μηχανάκια τρυπώνουν όπου τούς χωράει κ ο πεζός δεν περπατάει ποτέ στο πεζοδρόμιο… την διάβαση την έχουμε για εφέ τα φανάρια δεν τα υπολογίζει σχεδόν κανένας τροχαία αστυνομία κτλ έχουν εντολές να κάνουν τα στραβά μάτια ποιος θέλει δυσαρεστημένο τον πολίτη μιλάμε για ψήφους

  • Το είπαμε και παλαιότερα, η δημοτική αστυνομία λειτουργεί κατόπιν καταγγελίας δημότη, ποτέ αυτεπάγγελτα όπως έχουν καθήκον.

  • Να σας στείλουμε από Πτολεμαΐδα τον διοικητή μας. Δεν είναι θέμα, θα κλαίτε όλοι μέσα σε μια μέρα, αλλά θα καθαρίσουν οι δρόμοι σας. Τα αυτοκίνητα δεν ξέρω που θα τα βάζετε βέβαια, γιατί ως γνωστό η Κοζάνη έχει και πολλά πάρκινγκ, αλλά δεν πειράζει. Υγεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.