Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Λαγογιάννη

21 Οκτωβρίου 2022
12:00
Κανένα σχόλιο

Την 30η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, από μία, ίσως, στιγμιαία απροσεξία, είχα ένα μικρό, όπως, ευτυχώς, τελικώς απεδείχθη, ατύχημα και χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε τρεις υγειονομικές μονάδες με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ. Αρχικά, μετέβην στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, κατόπιν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και κατέληξα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασιν με την ιδιότητα του ασθενούς την άρτια λειτουργία των μονάδων, το υψηλό αίσθημα ευθύνης του προσωπικού και την αφοσίωσή τους στο καθήκον, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Τους συγχαίρω και, συνάμα, τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Ιδιαίτερα, όμως, ας μου επιτραπεί να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, κύριο Γεώργιο Μαργαρίτη, για την πραγματικά πολύτιμη βοήθειά του και το αληθινό ενδιαφέρον που επέδειξε. Δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς μου, οι οποίοι με τα τηλεφωνήματά τους και τη συμπαράστασή τους με συγκίνησαν πραγματικά. Αυτό αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, ότι οι αληθινές ανθρώπινες σχέσεις είναι υπεράνω άλλων σκοπιμοτήτων.

Προσεύχομαι η Αγία Παρασκευή Μοσχοχωρίου, ως προστάτιδα των οφθαλμών, να φυλάει το φως όλων των ανθρώπων από το σκοτάδι.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΘΕΜΑ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Την 1η Απριλίου 2017, ημέρα Σάββατο, ως πρόεδρος της κοινότητας, βρέθηκα μπροστά σε ένα δίλημμα, για το αν θα έπρεπε να επιλέξω τον λαϊκισμό ή το καθήκον, όπως μου επέβαλε η συνείδησή μου. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, λοιπόν, επέλεξα να βρεθώ στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Σήμερα, 30-9-2022 υπάρχει πλήρης δικαίωση εκείνης της επιλογής μου. Από τους πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας και τα όσα συκοφαντικά ειπώθηκαν και διαδραματίστηκαν εις βάρος μου τον Αύγουστο του 2019, ειλικρινά, δεν περιμένω συγγνώμη, γιατί η λέξη αυτή απαιτεί γενναιότητα και φως. Κάποιοι, δυστυχώς, αρέσκονται να κυκλοφορούν στο σκοτάδι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.