Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, 24 & 27 Οκτωβρίου

21 Οκτωβρίου 2022
17:03

Έχοντας υπόψη :

  1. Tις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης όπως ισχύει,
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 78 του Νόμου 4954/2022 – ΦΕΚ 136/Α9-7-2022

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 24η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέμα:

1: Παρουσίαση του έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Βόρειας Ζώνης» και ενημέρωση για την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου στο «Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας» .

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος Κασαπίδης.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω καταληκτικής  ημερομηνίας.


Έχοντας υπόψη :

  1. Tις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης όπως ισχύει,
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 78 του Νόμου 4954/2022 – ΦΕΚ 136/Α9-7-2022

Σας καλούμε σε συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 27η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέματα :

 

1: Συζήτηση σχετικά με την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην περιοχή του Βερμίου.

Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνη Ντιό.

2: Διαδικασία εκτίμησης των αναγκών σε εργατικό δυναμικό από τρίτες χώρες με τη διαδικασία της μετάκλησης.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού κ. Μακρυγιάννης Μενέλαος

3: Τρόπος Δημοπράτησης – Εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση Φωτισμού στο Εθνικό – Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Π.Ε. Φλώρινας», Προϋπολογισμού δαπάνης  # 65.000,00 € #, με το Φ.Π.Α.

 Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ.Σωτήριος Βόσδου.

4: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης (Ανοιχτή Διαδικασία) του έργου: «Συντήρηση και προστασία φραγμάτων Σισανίου, Μηλοχωρίου, Μεσοβούνου και Πραμόριτσα». Προϋπολογισμός: 200.000,00€ (με  Φ.Π.Α.).

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κ. Αικατερίνη Δαδαμόγια.

 

5: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης (Ανοιχτή Διαδικασία) του έργου: «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Δήμου Κοζάνης Π.Ε. Κοζάνης». Προϋπολογισμός: 5.450.000,00 € (με Φ.Π.Α.).

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κ. Αικατερίνη Δαδαμόγια.

 

5 σχόλια

  • Έρχονται εκλογές και θυμήθηκε ο Κασαπίδης να ανακοινώσει το αρδευτικό από Αιανη ως Βαθύλακο..
    Είχες τρία χρόνια να αποδείξεις ότι έκανες κάτι. Τώρα μας κοτσαρεις μια ακόμα υπόσχεση. Είχες και 14 χρόνια βουλευτης των αγροτικών θεμάτων και πάλι δεν έκανες τίποτα.
    Αυτοί είστε.

  • ο αμανατιδης δεν ειναι κασαπιδης,εχει κανει εργο στο περασμα των χρονων,ο ανυπαρκτος κασαπιδης και ως βουλευτης και ως περιφερειαρχης δεν εκανε απολυτως τιποτα

  • Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός της Περιφερειακής Αρχής Κασαπιδη είναι πλέον ορατός με μεγάλα έργα που για κάποιους ήταν όνειρα. Για ανθρώπους όμως που δουλεύουν μεθοδικά όλα είναι δυνατά. Φυσικά η υλοποίηση των έργων όταν γίνεται με σχέδιο έρχεται σε δεύτερο χρόνο αλλά είναι καταλυτική. Το έργο του Κασαπιδη θα υλοποιείται στο αμέσως επόμενο διάστημα προς ικανοποίηση των πολιτων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.