Πτολεμαΐδα: Ιδιοκτήτες ταξί στο kozan.gr: “Όπως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, για τη δουλειά μας και την ίδια την επιβίωσή μας”

21 Οκτωβρίου 2022
22:38

 

Στο kozan.gr μίλησαν ιδιοκτήτες ταξί που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Πτολεμαΐδας, σε σχέση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. Όπως αναφεραν: “Η δουλειά έχει μειωθεί δραματικά.Ο  κόσμος κάνει οικονομία από παντού και φυσικά και από το ταξί. Το κυριότερο πρόβλήμα αυτή τη στιγμή είναι το κόστος των καυσίμων, το οποίο και έχει εξανεμίσει 2 και 3 φορές την αύξηση που πήραμε στην ταρίφα πριν κάποιους μήνες. Οι ευκαιριακές επιδοτήσεις στο καύσιμο, βλέπε fuel pass, είναι σταγόνα στον ωκεανό. Χρειάζονται μονιμότερα κάθετα μέτρα, όπως για παράδειγμα η μείωση του ΕΦΚ που θα μπορούσε να δώσει μια ανάσα αλλά πρέπει να γίνει άμεσα”.

Kozan.gr

 

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.