Ο Παύλος Πολάκης για τον βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση: “Κύριε Πάτση θα μιλήσετε ή θα το παίξετε κι εσείς ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ…; “

22 Οκτωβρίου 2022
00:39

Σε ανάρτησή του στο facebook ο  Παύλος Πολάκης στρέφεται κατά του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, παρουσιάζοντας μια σειρά από έγγραφα που τον αφορούν για τα οποία ζητεί απαντήσεις:

 

Δείτε τη συνέχεια εδώ, στο προσωπικό προφίλ του Π. Πολάκη

5 σχόλια

  • Πολακη περιμένεις να πάρεις απάντηση; Οποία πέτρα και εάν σηκώσεις από κατω υπάρχει ένα σκάνδαλο με υπουργούς και βουλευτές της νδ. Καλά μας κάνουν όσο δεν βάζουμε μυαλό. Αληθεια η δικαιοσυνη λειτουργεί σε αυτήν την χώρα; Ρητορικό το ερώτημα.

  • Τα κότερα και οι κορουαζιέρες τους φάγανε κάποιους…και όταν επισκέπτονται το χωριό τους, κρύβουν τη τζιπάρα στο γκαράζ για να μην προκαλούν τους φτωχούς ψηφοφόρους τους!!!!

  • Α ρε Παυλαρα περιμενεις τωρα σοβαρα να σου απαντησουνε?
    οπου σκανδαλο και απατεωνια οι νουδουλοι μεσα χωμενοι μεχρι ταμπουνια
    και οπως παντα φταινε οι αλλοι και ποτε αυτοι
    κλασσικη τακτικη νεοφιλελεδων , καλα οι συγκεκριμενοι βεβαια μονο φιλελεδες δεν ειναι , αλλα κατι ακροδεξια σουργελα με αντιληψεις σκοταδιστικες του ’50. Αυτοι κυβερνουν….για λιγο καιρο ακομα ευτυχως!

    • o Τσίπρας έχει στο τσεπάκι και την ήττα του 2027 για το 2031 δεν κάνω πρόβλεψη γιατί δεν ξέρω αν θα είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.Για την άνοιξη του 2023 δεν γίνεται κουβέντα.

      • Και μετα και μετα…τι θα γινει προφητη Καλχα? αχαχαχαχ… ελεος ανθρωπε μου
        ενταξει το καταλαβαμε οτι εισαι δεξιος και οπαδος του ψεΚουλη αλλα οχι και ετσι.
        Το βραδυ των εκλογων παντως φροντισε να μην εξαφανιστεις κι εσυ ναι? Σε θελω εδω και σενα μετα τα πρωτα exit polls μην μου χαθεις σαν κατι αλλα δεξιοτρολ βολεμενα … να δω τι θα λες οταν θα βλεπεις το συνονθυλευμα σου και επισημως να κατρακυλαει κατω απο 25% γιατι ανεπισημα θα επρεπε να ειναι στο 10% και πολυ ειναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.