Kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Του προτείνουν να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης

22 Οκτωβρίου 2022
17:04

 

Ένα πρόσωπο, από αυτά που προτείνονται, από κάποιους, για υποψήφιος Περιφερειάρχης και ταυτοχρόνως έχει τον απόλυτο σεβασμό όλης της παράταξης τού Γ. Κασαπίδη ακόμη και περιφερειακών συμβούλων που βρίσκονται πολύ κοντά στον Περιφερειάρχη, είναι ο Δ. Σαββόπουλος. Δεν είναι μόνο οι δυσαρεστημένοι του Γ. Κασαπίδη που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη προοπτική αλλά και πολλοί ακόμη από την παλαιά παράταξη του Γ. Δακή.  Όπως υποστηρίζουν, ο μετριοπαθής κι έμπειρος αυτοδιοικητικός από την Καστοριά,  θα μπορούσε να ηγηθεί ενός  ανεξάρτητου σχήματος στην Περιφέρεια, με βασικό κορμό προερχόμενο από το χώρο της ΝΔ, που όχι απλώς θα στεκόταν με αξιώσεις απέναντι στον Γ. Κασαπίδη αλλά είναι ικανός να τον εκτοπίσει από τoν Περιφερειακό θώκο στις εκλογές του 2023. Πολλοί ίσως να μην το γνωρίζουν αλλά ο Δ. Σαββόπουλος, παρά το γεγονός ότι έχει ταυτιστεί με την Καστοριά, έλκει την καταγωγή του από την Κοζάνη μιας κι η μητέρα του είναι από την Λευκόβρυση. Όλα μπορεί να συμβούν ειδικά αν μετά τις Εθνικές Εκλογές (που θα προηγηθούν) δεν προκύψουν άλλα πρόσωπα..

Η Χύτρα

24 σχόλια

  • Εδώ γελάμε ..!!! Όχι για τον Σαββόπουλο αλίμονο μια χαρά άνθρωπος είναι . Γελάμε για την περίπτωση που θα κατέβει Καστοριανός και θα πάρει έστω και ένα ψήφο στην π.ε Κοζάνης που έχει το 60% των ψήφων. Παραείμαι έμπειρος ο σαββοπουλος για μα κάνει τέτοια πολιτική κουταμάρα.

    • Τους δοκιμάσαμε τους Κοζανίτες και όλοι αποδείχθηκαν χαμηλών επιδόσεων. Για αυτό άλλωστε κανείς δεν εκλέχθηκε δεύτερη φορά. Γιατί οι άλλοι Κοζανίτες να είναι καλύτεροι. Ας δοκιμάσουμε και κάποιον από το άλλη Περιφερειακή Ενότητα.

  • Είσαι ο καλύτερος Δημήτρη σαββόπουλε προχώρα να ρίξουμε τον Γιώργο κασαπίδη θα τον πας δεύτερη Κυριακή και θα χάσει…τελείωσε ο Κασαπίδης..ορμά Τάκη…μαζί σου να φύγει το κατεστημένο της ζεπ.

  • Να δούμε τα Κοληταρια του Κασαπίδη κιανας,Μάνος,δαδαμογια και κοζατσάνη.κιανα όταν σε πετάξει σαν λεμονοκουπα ο Κασαπίδης να δω τι θα κάνεις ..γι’αυτό φύγε από το Βουλιαγμένο καράβι.

  • Μην τον ξεσηκώνετε τόσο νωρίς ρε παιδιά..
    Θα τον κάψετε, στο ζέσταμα..
    Ανεξάρτητα αν ήδη είναι καμμένος ο άλλος!
    Αυτό όμως με την καταγωγή του από την Λυκόβρυση, ωραίο 🤣

  • Πολύ πιο σοβαρός ο Σαββόπουλος και με κύρος. Δε θα γυρίσει να σου πει να βάλεις ούτε βατόμουρα ούτε κότες.

  • Πρέπει να ηγηθεί μια τέτοια προσωπικότητα και θα πάρει την περιφέρεια θα έχει και υποστηρικτές τους διαμαρτηρομενους του Κασαπιδη και φυσικά όλο το παλιό συμβούλιο επί Δακη γιατί όλοι ήταν ικανά στελέχη με εμπειρία

  • Οτι καλυτερο εχει η καστορια στην αυτοδιοικηση ειναι ο Σαββοπουλος,γνωστης των θεματων με κύρος,αξιοπιστος,χαμηλων τονων και πεντακαθαρος,οσοι συνεργαστηκαμε μαζι του εχουμε να λεμε τα καλυτερα,ποτε δεν καβαλησε καλαμι και παντα προθυμος να ακουσει και να βοηθησει οπου μπορει,εκανε τραγικο λαθος που τον αλλαξε ο κασαπιδης,φαουλμεγαλο,ακουσε μαλλον κατι καρχαριες που δουλευουν στο παρασκηνιο για να λυνουν και να δενουν που σιγουρα με τον Σαββοπουλο δεν μπορουσανε.Οποιος αμφιβαλλει σε αυτα που γραφω ας ρωτησει πολιτικους αντιπαλους οπως ζεμπιλιαδου-καρυπιδη-καρυπιδου-κωττα-κατανα και οποιον αλλο θελει,μακαρι αλλα το βλεπω δυσκολο να γινει γιατι ο Σαββοπουλος ξερει πως πολυ δυσκολα εκλεγεται καποιος περιφερειαρχης εκτος κοζανης,ξυπνα κασαπιδη,αλλαξε πορεια και φερε πισω τους αξιους μηπως και σωσεις οτι σωζεται.

  • Η προσωπικότητα που θα ηγηθεί θά είναι από την κοζάνη και καλωσορίζει από τώρα ανθρώπους σαν τον Σαββόπουλο για να προσθέσουν κύρος στην τραυματισμένη περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας απ’ την τραγωδία που επέφερε ο κασαπιδης.
    Δυτικομακεδονες έρχεται το νέο!!!!

    • Αυτούς που αποκαλείς εχθρούς ακριβοπληρωμένε γλειφτη είναι αυτοί που σχεδίασαν και έδωσαν στο αφεντικό σου και σ εσάς τις πολυθρόνες.οσο υποτιμάτε με τα λόγια και τις πράξεις τους πολίτες θα σας παρασύρει σύντομα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η ψήφος των πολιτών.

    • Δε χρειάζεται εσωκομματικούς εχθρούς. Πολεμάει τον εαυτό του μια χαρά ο ίδιος. Άντε και πρόεδρος στην επιτροπή της πολυκατοικίας με το καλό.

  • Κι ο Κάτανας τι θα κάνει αν κατέβει ο Σαββόπουλος; Τσάμπα οι εμφανίσεις; Τσάμπα οι επενδύσεις; Τσάμπα οι διαφημίσεις; Τσάμπα οι σχολιασμοί και τα άρθρα; Και ποιος είναι καταλληλότερος σαν Κοζανίτης από τον Κάτανα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι