kozan.gr: Αγέλη λύκων κατασπάραξε κοπάδι με πρόβατα στην Οινόη Κοζάνης (Βίντεο)

22 Οκτωβρίου 2022
17:17

Αγέλη λύκων κατασπάραξε κοπάδι με πρόβατα στην Οινόη Κοζάνης. Δείτε το ρεπορτάζ του FLASH

10 σχόλια

  • Πρέπει να είναι ελεγχόμενος ο αριθμός των λύκων και των αρκούδων από το κράτος. Είναι ζώα που δεν έχουν φυσικούς εχθρούς και αυξάνονται συνεχώς.
    Να αναρωτηθούμε μέχρι πιο νούμερο ζώων θα είναι <> για την κοινωνία όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών. Τα επόμενα χρόνια θα τριγυρνούν εντός των κατοικημένων περιοχών.

  • Η ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΜΕΣΑ.

  • Μα τι μας λεει αυτός; Δεν ξέρει οτι οι λύκοι είναι προστατευόμενο ζώο, αλλά οχι και τα πρόβατα. Στο φυσικό τους περιβάλλον κινούνται. Εμεις μπηκαμε στο χωρο τους (ο δικος μας ποιος ειναι αραγες). Δεν άκουσαν τις φοβερές συμβουλές των ζωόφιλων που λενε μην τους δίνεις σημασία και θα φύγουν. Λοιπον αν πατε στην εξοχη με τα παιδια σας και βρειτε λυκους, αρκουδες, αδεσποτα τοτε μην τους κοιτατε στα ματια, καντε τον αδιαφορο, κοιτατε στα δεντρα, στα λουλουδια ας πουμε. Αν τα κοιτατε στα ματια τα χαλνατε τη ψυχολογια και τσατιζονται.
    Απορώ πραγματικά με τους ζωοφιλους, για μια κλωτσιά σε ένα αδέσποτο χαλούν τον κοσμο, για κάτι τέτοια τσιμουδιά, και αν πουν κατι, κακος λογος για τον κτηνοτροφο θα ειναι. Ζωοφιλοι αλλά και μισανθρωποι. Ε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Αλλα ξεχασα, εδω ειναι Ελλαδα, αν δεν χαθουν ζωες δεν γινεται τιποτα. Παληκαρια, ερχονται εκλογες. Αφου θελετε να γλυκοκοιταζετε στις ψηφους των ζωοφιλων μονο. 5 ειναι, απλα φωναζουν πολυ, οι αλλοι ειναι χιλιαδες. Και προπαντος μην αφηνετε τα πραγματα στα χερια των ζωοφιλικων, θα μας γεμισουν με αγρια θηρια, ειναι αδιαφοροι στην ανθρωπινη ζωη.

  • ας κανουνε μαντρια της προκοπης να μαζευουνε τα ζωα….

    τον λυκο του τουφεκισαν ή τον δηλητηριασαν???

    το κρατος δεν εχει καμια δουλεια με τα κοπαδια του καθενος, ας μου αποζημιωσει κ εμενα το μαγαζι το κρατος….ελεος πια

  • Φταίνει οι οικολόγοι για τους λύκους αλλά και για κάτι άλλο: δεν πηγαίνουν να καταγγείλουν κάποιους κτηνοτρόφους που έχουν τα ζώα σε παράγκες με νάυλον και παλέτες, σε συνθήκες άθλιες…

  • Το κράτος πρέπει να δράσει γρήγορα. Οι οικολόγοι το έχουν παρακάνει. Εμφανίζονται άγρια ζώα σε κατοικημένες περιοχές και καταστρέφουν περιουσίες και αθώες ζωες. Σήμερα ήταν τα πρόβατα αύριο θα είναι ένας άνθρωπος . Τότε τι θα κάνει το κράτος ?…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.