Διευρύνεται ο κατάλογος των Συλλόγων Γονέων που στηρίζουν το ψήφισμα – κάλεσμα για συλλαλητήριο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

24 Οκτωβρίου 2022
11:04

Διευρύνεται ο κατάλογος των Συλλόγων Γονέων που στηρίζουν το ψήφισμα – κάλεσμα για συλλαλητήριο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Πλέον οι Σύλλογοι είναι 16 με αυξητική τάση.

1.Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου (Κονταρη).

2.Σύλλογος Γονέων 7ου Δημοτικού. 

3. Σύλλογος Γονέων 8ουΔημοτικού Σχολείου

4.Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Χαραυγής. 

5.Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Μαυροδενδρίου.

6.Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Βελβενδού.

7.Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ποντοκώμης.

8. Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρόκου.

9.Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρόκου.

10.Σύλλογος Γονέων 2ου Γυμνασίου Κοζάνης.

11.Σύλλογος Γονέων  3ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης.

12.Σύλλογος Γονέων 9ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης.

13.Σύλλογος Γονέων 10ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης.

14.Σύλλογος Γονέων  11ου  Νηπιαγωγείου.(Λιαπειο)

15.Σύλλογος Γονέων 17ουΝηπιαγωγείου Κοζάνης.

16.Σύλλογος Γονέων 21ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης.(Χατζηκώστα)

Όπως αναφέρουμε και στο ψήφισμα μας δεν συμβιβαζόμαστε με μπαλώματα που μόνο στόχο έχουν να μας καθησυχάσουν χωρίς να δίνεται ουσιαστική λύση.      

Επαναλαμβάνουμε το κάλεσμα μας σε σωματεία και φορείς να στηρίξουν την κινητοποίηση. Καλούμε τα Δ.Σ του ΣΕΠΕ και της ΕΛΜΕ να πάρουν αποφάσεις για δίωρη στάση εργασίας για να διευκολύνουν την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών στην κινητοποίηση. 

.Για επικοινωνία

6973425766 Ελένη (elenstol00@gmail.com)

6945950446 Κώστας

2 σχόλια

  • Οι σύλλογοι γονέων να διαβάσουν τα καταστατικά τους για να θυμηθούν ποιος είναι ο ρόλος τους. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε κάτι ανασφαλείς διευθυντές σχολείων, που τους βάζουν ανεξέλεγκτα μέσα στα σχολεία, για να κόβουν και να ράβουν, να το παίζουν εξουσία και καμπόσοι παραμερίζοντας τους εκπαιδευτικούς. Συνέλθετε όλοι και βγάλτε τους έξω, γιατί δημιουργείται τοξικό κλίμα, με αποδέκτες τα παιδιά και από υποστηρικτές του έργου του σχολείου μετατρέπονται σε υπονομευτές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.