Συμμετοχή της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στο 2ο Εργαστήριο Μάθησης Πολιτικής, στο πλαίσιο του έργου RRI-Leaders

24 Οκτωβρίου 2022
11:16
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του προγράμματος RRI-Leaders (H2020) η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΔ ΔΜ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε επιτυχώς στην 5η Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης καθώς και στο 2ο Εργαστήριο Πολιτικών Υπεύθυνης Καινοτομίας του έργου, που πραγματοποιήθηκε  από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2022 στο Sabadell της Ισπανίας. Τα μέλη της ομάδας έργου των δύο συνεργαζόμενων οργανισμών, πραγματοποίησαν τις παρουσιάσεις τους όσον αφορά τα αποτελέσματα του έργου έως σήμερα, ενώ πολύτιμα συμπεράσματα εξήχθησαν κατά την υλοποίηση του εργαστηρίου. Πιο συγκεκριμένα, προέκυψαν σημαντικές προτάσεις πολιτικής όσον αφορά τη βέλτιστη εφαρμογή του πλαισίου RRI στο Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, αποδίδοντας μια διάσταση εφαρμογής η οποία θα είναι περισσότερη συμπεριληπτική για την τοπική κοινωνία και βιώσιμη περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά. Τα αναλυτικά ευρήματα του εργαστηρίου όπως και των υπολοίπων παραδοτέων του έργου περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της ΠΕΔ-ΔΜ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.