Ερωτήματα γονέα στο kozan.gr για τη βράβευση μαθητών που έγινε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης: “Ποιος έχει την ευθύνη;”

24 Οκτωβρίου 2022
13:16

Με αφορμή τη βράβευση μαθητών που έγινε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από την Εταιρεία Hellenic ENERGY  η οποία αφορούσε  όπως έμαθα αποφοίτους Γενικών και επαγγελματικών Λυκείων του 2021 2022 μόνιμους κατοίκους του Δήμου. Κοζάνης έχω κάποιες ερωτήσεις που θέλω να θέσω μέσω του kozan.gr. Γιατί έμειναν παιδιά αριστούχοι απέξω από τις βραβεύσεις; Γιατί δε ενημέρωσαν χωριστά το κάθε παιδί εφόσον η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας; Πόσοι ήταν τελικά οι αριστούχοι και πόσοι από αυτούς δεν γνώριζαν τίποτε για την εκδήλωση αυτή;  Γιατί οι Διευθύνσεις κάποιων Λυκείων ενημέρωσαν τους μαθητές τους και κάποιες άλλε όχι; Ποιος στην τελική έχει την ευθύνη;

29 σχόλια

  • Πρώτα από όλα ποια δουλειά έχει μια εταιρεία να παρακάμπτει όλη την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση;

    Αλλά είναι ΣΔΙΤ υπουργεία αυτά, σωστά.

    Εμπορεύονται και τις σταδιοδρομίες των παιδιών μας τώρα.

  • Ούτε αβαβα βραβεύσεις, ούτε ενημέρωναν δικά τους άτομα, ούτε μεθοδευμενα ήταν. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που επιβραβεύουν τους κόπους των παιδιών ο δήμος ήταν εκεί καλεσμένος να κάνει τις βραβευσεις δεν επέλεξε αυτός τα παιδιά που θα βραβευτούν το πρόγραμμα proud of youth είχε συγκεκριμενες προυποθεσεις.Αλλου ισως πρέπει να επιδοθούν οι ευθυνες…ούτε στην εταιρεία ούτε στο Δήμο …Μπράβο στα Ελληνικά πετρελαια που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών!

  • Μη λέτε ανοησίες. Το My-school ενημέρωσε κάθε μαθητή-γονιό με email. Κάθε λύκειο έστειλε σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολύ νωρίτερα ωστε αν έχουν δικαίωμα στη βράβευση να ετοιμάσουν χαρτιά. Εμένα μου ηρθε ειδοποίηση απο το λύκειο για το παιδί μου από τις 24 Αυγούστου. Εντάξει;
    Ψάξτε τα inbox σας και αφήστε τις γκρίνιες.
    Αν δεν έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρονική αλληλογραφία εν έτει 2022 τότε δε φταίει κανένα υπουργείο και κανένα σχολείο.
    Κατερίνα Κ.

  • Εσύ λες βλακείες! Εμένα η κόρη μου είναι αριστούχος και δεν μας ενημέρωσε κάνεις!!! Τώρα το έμαθα από τον γονέα που έγραψε τα παραπάνω!

  • Με μια γρήγορη αναζήτηση σήμερα θα διαπιστώσεις οτι υπήρχαν ανακοινώσεις στο διαδίκτυο. Αλλα ας πούμε οτι δεν ενημερώνεσαι από το ιντερνετ. Το υπουργείο έστειλε ενημέρωση. Κοίτα καλύτερα το inbox σου. Εκει που σου ερχόταν τα μηνύματα για τις απουσίες. Θα εκπλαγείς. Έχεις μήνυμα.

  • Αντικειμενικά δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Ο γιός μου μπήκε ιατρική το 2021. Για ποιούς αριστούχους και βραβεύσεις μιλάνε?
    Είναι απαράδεκτοι όποιοι το οργάνωσαν και άφησαν σίγουρα πολλούς αριστούχους με την πικρία.

    • Μαζέψου εσύ που δεν ξέρεις πως γράφεται το “εν έτει” και πουλάς πνεύμα.
      Μου θελεις και τεχνολογία. Εκτός από facebook & instagram για να ανεβάζεις τις σελφι σου, ούτε τα μηνύματά σου δεν ξέρεις να ελέγχεις.
      Κατάντια.

  • Ο γονέας που διαμαρτύρεται έδωσε τα στοιχεία του στη σχολική μονάδα όταν το παιδί του ήταν στην Α’ Λυκείου; Έδωσε σωστό κινητό και email; Μήπως από τότε άλλαξε αριθμό κινητού; Μήπως δεν ελέγχει το email; Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ειδοποιήσεις από τις υπηρεσίες στάλθηκαν προς τους γονείς μέσω του myschool. Αν το ψάξετε θα δείτε οτι ο γονέας δεν έχει δίκιο. Υπάρχουν πολλοί γονείς που αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία τους στο λύκειο ή δίνουν ψευδή στοιχεία επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα. Να μην διαμαρτύρονται τώρα.

  • Το may schoolεχουν πρόσβαση μόνο τα παιδιά που τελείωσαν φέτος μη προσπαθείτε λοιπών να τα μαζέψετε επιτέλους έχετε ευθύνη παραδεχτείτε το

    • Είναι myschool και εδώ και 3 χρονια οι κηδεμόνες ενημερώνονται για απουσίες των παιδιών και για άλλα θέματα (προγράμματα κλπ).
      Η ημιμάθειά σας είναι προφανής. Αν αδιαφορείτε ή δεν έχετε ιδέα για την σχολική πορεία του παιδιού σας μη ζητάτε περισσότερα. Συνεχίστε να κοιμάστε. Νισάφι πια με τους αμόρφωτους εδώ μέσα.

    • Μηπως σας ενημέρωσε το my-school και δεν το πήρατε χαμπάρι;
      Είστε γραμμένη εκεί;
      Λαμβάνετε συχνά email από εκεί;
      Αν ναι, τότε με συγχωρείτε αλλά το μήνυμα έχει έρθει κι εσείς απλά δεν το είδατε.
      Αν όχι, τότε όταν το σχολείο έκανε προσπάθεια να συλλέξει τις πληροφορίες των γονιών για να τους έχει υπό συνεχή ενημέρωση, εσείς δεν δώσατε σημασία.

      • Τρελους δε θα μας βγάλετε λυπάμαι πολύ για την Κατάντια αυτή όπως βλέπετε υπάρχουν αρκετές οικογένειες απέξω . Επιτέλους αφήστε τα myschool και τις βλακείες . Χρέωση των λυκείων ήταν να στείλουν email στο κάθε παιδί χωρισυα

        • Τί βλέπω; Βρήκατε την γενική ανακοίνωση που έστειλε το myschool στο μαιλ σας αλλα δεν την δώσατε σημασία ε; Θέλατε προσωπική ενημέρωση ε; Οκ.

          • Εσύ μπορεί να τη βρήκες αλλά πώς να τα μαζέψετε τώρα . Δε έμειναν απέξω και λίγα παιδιά . Τουλάχιστον ένα συγνώμη δε βλάπτει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.