Διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Γρεβενών του κόμματος, Ανδρέας Πάτσης

25 Οκτωβρίου 2022
15:01

Ο κ. Πάτσης είχε κληθεί για εξηγήσεις από τον γραμματέα τη ΚΟ της ΝΔ μετά την καταγγελία από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού που αγόρασαν «κόκκινα» δάνεια ύψους 62 εκατ. ευρώ με μόλις 4,3 εκ. ευρώ. Πηγές ΝΔ ανέφεραν: Του ζητήθηκαν εξηγήσεις. Εδόθησαν. Δεν κρίθηκαν επαρκείς. Τέτοιους είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη Ν.Δ.

 

Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ αρνείται να παραδώσει την έδρα του και θα μείνει ανεξάρτητος.

26 σχόλια

  • Μπορεί οι δραστηριότητες σας να είναι όχι 100% αλλά 1000% νομιμοτατες.

    Το θέμα είναι αρμόζει σε έναν βουλευτή να κάνει τέτοιου είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες;

    Είναι καθαρά ηθικό το θέμα

    Ελπίζω να δώσετε εξηγήσεις και όχι πάλι την μπάλα στην εξέδρα γενικά και αόριστα.

    Αγοράσατε ή όχι τα κόκκινα δάνεια;

    • Όχι κύριε,δεν είναι νόμιμες. Ο Ν. 3213/2003, απαγορεύει στους βουλευτές να συμμετέχουν στο κεφάλαιο αλλοδαπών εταιρειών, με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 2 ετων κ.α.

  • Στο είπε ο Πολακης προχθές και έριχνες την μπάλα στην εξέδρα
    Θα παραιτηθείς μόνος σου η θα σε διαγράψει ο ψεΚουλης;
    Έκανες τον κόκορα και έριχνες λάσπη χωρίς να απαντάς σε τίποτα από όσα σου παρέθεσε. Άντε τώρα κάτσε εκτός να δεις και την κατάρρευση του τσίρκου σας που έρχεται με γοργούς ρυθμούς καλύτερα.

  • Εάν έχει τέτοιον βουλευτή η πιο φτωχή επαρχία της Ευρώπης μάλλον πρέπει να συνεχίζει να τον ψηφίζει μπας και κερδίσει κάτι από τους πλειστηριασμούς στις επόμενες εκλογές.

  • Αν ο Πάτσης από τα Γρεβενά κάνει τέτοια, σκεφτείτε τι κάνουν οι τρανοί…
    Οσο υπάρχουν πεφτοσυννεφάκηδες, οι πολιτικοί θα τους κλέβουν τον ιδρώτα και τα σπίτια…

    Οι αριστεροί πρόδωσαν την Μακεδονία κι οι δεξιοί θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια των ψηφοφόρων τους…
    Ελπίδα γιοκ…

    • βρε ψεκασμένε την μακεδονία την λύτρωσε ο Συριζα.. τα φασισταριά την χρησιμοποιούσαν για την γνωστή προπαγάνδα.. Τελείωσε για την Ελληνική διπλωματία το σκοπιανό ανόητοι… καπούτ στην γλώσσα σας…

      • Από τον τρόπο που γράφεις κατάλαβα ότι ξερνάς τα λόγια του Πινόκιο.
        Κάτσε στον πάγκο τώρα που έλυσες , πρόδωσες το σκοπιανό και δεν θα ξεχάσουμε ούτε και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση

        • Οταν λες Πινοκιο εννοεις τον ψεΚουλη που σε πιασε κοτσο με την γκεμπελικη του προπαγανδα για το Μακεδονικο και οταν βγηκε σας ειπε εγω τωρα την σεβομαι την συμφωνια?
          Ελα ρε…σοβαρα? Υπαρχετε ακομα ρε μακεδονομαχοι του πληκτρολογιου?
          εμεις νομιζαμε οτι με μερικα επιδοματακια (αυτα που οταν τα εδινε ο Τσιπρας ελεγε οτι ειναι ψιχουλα και ελεημοσυνη ε? Μην τα ξεχνας αυτα) σας βουλωσε τα στοματα και τον εχετε κανει Μωυση. Παλι θα βγαινετε στις πλατειες μηπως να το παιζετε απολιτικ πατριωτακια με τιποτα αλογα?

  • Είναι δυνατόν να μην ήξεραν το ποιόν και τις δραστηριότητες του και να τον έβαλαν βουλευτή; Απλά το ξέρανε και τώρα που βγήκε στη φόρα τον τσασανε..

  • Ποια είναι η μαγκιά του κ.Μητσοτάκη,μήπως του ότι ενώ ήξερε τι έκανε ο βουλευτής του τον διατηρούσε στην κοινοβουλευτική ομάδα για τους γνωστούς λόγους και μόλις το θέμα του έσκασε δημόσια για να γλυτώσει τον διέγραψε νωρίτερα για να λεει

  • Δεν θέλατε κυβέρνηση που άφησε 37 δις στα ταμεία θέλατε δούλεμα για Μακεδονίες, θρησκείες, πατρίδες και λαμόγιες.
    Καλά να πάθετε,να μας βάλουν σε μνημόνιο αφού ξεχάσατε τι εστί ΝΔ.

  • Θα ψάχνουμε όλοι να βρούμε πού πήγαν τα λεφτά πάλι,με τους ταχυδακτυλουργούς που εκλέξαμε.
    Θ’ ακούμε μαζί τα φάγαμε κτλ.
    Καλά να πάθουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.