Ο Όμιλος Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης σάς προσκαλεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης

30 Οκτωβρίου 2022
11:35

 

Ο Όμιλος Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης σάς προσκαλεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης (είσοδος από το ισόγειο του σχολείου επί της οδού Μακρυγιάννη) για μια συνάντηση ανάγνωσης ιστοριών τρόμου και μυστηρίου με μουσική και γλυκίσματα Halloween.  Ελάτε να ακούσετε και να διαβάσετε τις δικές σας ιστορίες τρόμου και μυστηρίου.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης

6 σχόλια

  • ΦΘΗΝΟΣ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

    ΕΛΕΟΣ!
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!
    ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.
    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ AKRITA KAI ΑΣΚΟΠΑ, ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ HOLYWOOD”.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔA ZEITE,ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

  • Και καπως ετσι μπαινουμε στα χωραφια της καφενειακης φιλοσοφιας. Τιποτα παρα ξενοφοβια, συνωμοσιολογικες θεωριες και τρομοκρατια στο τελευταιο μερος που θα περιμενε κανεις να ξεμυτισουν -ως ιθισται-σαν τα μανιταρια, τις μαθητικες εκδηλωσεις και σχολικες πρωτοβουλιες. Ας μην ξεχνουνε πως ο δημοσιος λογος δεν ερχεται παντα με μειωμενη ευθυνη.

  • Τι σχέση έχει το Halloween με την Ελλάδα, τα ήθη και τα έθιμα μας, τις παραδόσεις μας; Για ποιο λόγο να υιοθετήσουμε αυτή τη δήθεν γιορτή; Καμία κριτική σκέψη, όλα τα καταπίνουμε αμασητα δυστυχώς…

    • και ποιος ειπε (και με τι δικαιοδοσια) οτι στην Ελλαδα κανουμε και θα κανουμε παντα μονο οτι εχει να κανει με “τις παραδοσεις” μας;;;;

  • Ενώ οι Απόκριες είναι ελληνικοτατες. Άμα θέλετε να τρωγεστε με τα ρούχα σας ,φαγωθειτε, κι αφήστε μας εμάς να χαρούμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.