kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Aλλαγή “σκυτάλης” και πάλι στην ηγεσία της Διοικούσας Επιτροπή του ΤΕΕ/Τμήμα Δ. Μακεδονίας – Αναλαμβάνει, από τις 10/11, ο Σ. Κιάνας

30 Οκτωβρίου 2022
11:57

Aλλαγή “σκυτάλης” και πάλι στην ηγεσία της Διοικούσας Επιτροπή του ΤΕΕ/Τμήμα Δ. Μακεδονίας, στο πλαίσιο της μετεκλογικής συνεργασίας των δύο παρατάξεων (ΔΚΜ & Νέα Πρόταση Μηχανικών) Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στις 10 Νοεμβρίου αναμένεται η αλλαγή,  με τον Σ. Κιάνα να αναλαμβάνει τα ηνία του ΤΕΕ σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας, αντικαθιστώντας τον Ν. Συλλίρη μέχρι και τη λήξη της θητείας της εν ενεργεία Διοικούσας Επιτροπής.

Η Χύτρα

16 σχόλια

  • Μετρήσανε καλά τις μερες που μενουν ως το τελος και τα διαιρεσαν στα ποσοστα και βγηκε η 10η νοεμβριου για να αλλαξει καρεκλα ο οδηγος και να συνεχισουν οι βολτες, οι φωτογραφιες και η ροη της μισθοδοσιας του προεδρου.
    Κι οι μηχανικοι αναζητουν βοηθειες εδω και χρονια !!!
    Χαμενη υπουρδη η δυτικη μακεδονια με τετιους

  • Ξυπνα κασαπιδη,τελευταια ευκαιρια για να κανεις αλλαγες μηπως και σωσεις κατι και σωθεις,φτανει με τους αυλικους που εβαλες.

  • αντε παλι απο την αρχη :

    – επισκέψεις στους ιδιους με τον προηγούμενο . Μην ξαχ’ασεις και τον πρόεδρο του αντίστοιχου ΤΕΕ της Αιγύπτου . Ο άλλος δεν πρόλαβε να παει . Εφθασε μέχρι την Κρήτη.
    Ξέρετε εσείς το ΤΕΕ πληρώνει
    – Ουτως η αλλως δεν σας ενδιαφέρει να λύσετε τα προβλήματα των Μηχανικών
    Η καρέκλα σας ενδιαφέρει.

  • ΑΡΚΕΤΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΣ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ: Ν.Ι.Χ.

  • Να συνεχίσεις την πολύ καλή δουλειά με τη μεταλιγνιτικη και τους επενδυτές που ήρθαν με τα …καράβια.
    Κρίμα για τη Δυτική Μακεδονία να εκπροσωπείται από αυτούς

    • ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ.

  • ντιπ καντιπουτα !
    Μηδεν πο μηδεν παραγοντισμός και αμοιβόμενες καρεκλες
    Τυχαιο που κι οι δυ εχουν χαμηλών προδιαγραφών πτυχια απο τα εξωτερικά ;

  • Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το ΤΕΕ στην Ελλάδα (και στην Κοζάνη), είναι η λογική του κυρ Παντελή. Πέντε πάνω, πέντε κάτω, να βολεύονται η ηγεσία και τα μέλη του, συνήθως σε βάρος της κοινωνίας.

    Έφυγε ο ένας κυρ Παντελής κι ήρθε ο έτερος κυρ Παντελής…

  • Ενα ΤΕΕ που δεν παράγει τίποτα απολύτως και δεν μπορεί καν να συμμετεχιε ενεργα στα κοσμογονικα που συμβαινουν εδω. Γινεται η μεταβαση και το ΤΕΕ τιποτα , ουτε καν !

    Προεδρος που τον ενδιαφερει εμφανώς και μονο η καριερα του και το γραφειο του , το κόμα του και οι δημοσιες σχεσεις.

    Σιγουρα ολοι οιμηχανικοι θα θελανα να ξεγραφουνε να μην πληρωνουν συνδρομες που γινονται αποζημιωσεις προεδρων και μελων ΔΣ για ταξιδια και επαφές χωρις κανεννα αντικρισμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.