Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Κερασιά Κοζάνης (Φωτογραφίες)

31 Οκτωβρίου 2022
18:11

Σε κλίμα πνευματικής χαράς και συγκινήσεως, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Κερασιά Κοζάνης με την συμμετοχή του πρωτοσύγκελλου της Ι.Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης κ. Χριστοφόρο Αγγελόπουλο και τον Πάτερ Γεώργιο

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Ευθύμιου Λαμπαδά.

Στη σύντομη προσλαλιά του προς τον νεοχειροτονηθέντα Πρεσβύτερο, ο Σεβασμιώτατος κ.Παύλος Τον συμβούλευσε να μνημονεύει τους αοιδίμους προκατόχους του ιερείς της Κερασιάς στον κόπο, τον ιδρώτα και τον πνευματικό αγώνα των οποίων θα στηριχθεί και θα καρποφορήσει πνευματικά κ αι πρόσθεσε οτι ο πατερ Ευθύμιος θα λειτουργεί και στην ενορία της τ.κ. Κήπος Κοζάνης .

Μετά το δι’ ευχών ο νέος Πρεσβύτερος μοίρασε το αντίδωρο και δέχτηκε τις ευχές των πιστών.

dfgfgdfgd

 

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.