kozan.gr: Λ. Μαλούτας: “Δρομολογήθηκε η προσπάθεια για να βρεθούν προκάτ ώστε να τοποθετηθούν στο οικόπεδο του Δημοτικού Σχολείου Καισαρειάς”

1 Νοεμβρίου 2022
08:09

Στις συναντήσεις που πραγματοποίησε στην Αθήνα για το Δημοτικό σχολείο Καισαρειάς (του οποίου οι μαθητές αναγκάστηκαν να πηγαίνουν στην Άνω Κώμη, λόγω ακαταλληλότητας του σχολείου Καισαιρειάς) αναφέρθηκε στην έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας λέγοντας μεταξύ άλλων  πως: “Δρομολογήθηκε η προσπάθεια για να βρεθούν προκάτ ώστε να τοποθετηθούν στο οικόπεδο του Δημοτικού Σχολείου Καισαρειάς”. Όπως σημείωσε, αυτό προέκυψε μετά την επαφή που είχε με τον Διευθύνοντα Συμβούλου από την “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε”. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης θα ετοιμάσει και υποβάλει όλα τα τεχνικά στοιχεία που χρειάζονται για να τοποθετηθούν τα προκάτ στο οικόπεδο του Δημοτικού Σχολείου. Ωστόσο ο Δήμαρχος Κοζάνης δεν έθεσε κανένα χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση όλων των προαναφερομένων.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Η συνάντηση πήγε καλά. Ο δήμαρχος έφυγε από το ραντεβού παίρνοντας μαζί του όλες τις απαιτούμενες δεσμεύσεις και γιατί όχι και πληροφορίες.

  • “Δρομολογήθηκε η προσπάθεια για να βρεθούν προκάτ ώστε να τοποθετηθούν στο οικόπεδο του Δημοτικού Σχολείου Καισαρειάς”
    Ά ρε Λάζο κρίμα τα ελληνικά σου κάθε φορά και χειρότερα.
    Τι να πω;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.