kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Από τον Κυριάκο περίμενε να “τρέξει” το αίτημά του …και τελικά το έπραξε ο Φώτης

1 Νοεμβρίου 2022
10:53

 

Από τον Κ. Mιχαηλίδη περίμενε να “τρέξει” το αίτημά του …και τελικά το έπραξε ο Φώτης. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Ι. Γρηγοριάδη, ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακή επιχείρηση Ερμιόνιο στην Κοζάνη, ο οποίος αν και κρατά πολύ χαμηλούς τόνους και δεν έχει δώσει δημόσια διάσταση στο θέμα, φέρεται σφόδρα απογοητευμένος από τη στάση της Δημοτικής Αρχής σ’ ένα χρόνιο αίτημά του για παραχώρηση δύο θέσεων στάθμευσης για το ξενοδοχείο του. Μέχρι σήμερα το αίτημά του δεν έχει γίνει αποδεκτό ενώ ο μόνος από αιρετούς που απέμεινε να ασχολείται με το θέμα και το έθεσε και στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης είναι ο Φ. Κεχαγιάς. Μάλιστα ο Κ. Μιχαηλίδης, με τον οποίο ο επιχειρηματίας συνδέεται με μακρόχρονη φιλία, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, στο οποίο ήταν συνδεδεμένος διαδικτυακά, δεν είπε κουβέντα γι’ αυτό, γεγονός που επέτεινε περαιτέρω την απογοήτευση του επιχειρηματία. “Ξεχνά εύκολα ο Κυριάκος”, είπε στη στήλη, τρίτο πρόσωπο, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Η Χύτρα

 

 

 

5 σχόλια

  • Να κοιτάξουν το θέμα που αποτελεί ύψιστη ντροπή για τον πεζόδρομο, όπου κανείς με καρότσι κ όχι μόνο δεν περνά από το εν λόγω χώρο…κλείσανε όλοι την πλατεία κ μιλάνε για φίλους κλπ…
    Ντροπή

    • Τόσους διαδρόμους έχει η πλατεία για τα καροτσια ,ανάμεσα από τις καφετέριες θέλεις να περάσεις ?Να τις κλείσουμε και αυτές και να κάνετε βόλτες γύρω γύρω όλοι ….έλεος ποια εδώ στην Κοζάνη με τα κούφια πρασιναλογα …όλες οι πόλεις έχουν μαγαζιά στις πλατείες για να τονώσουν την επισκεψιμότητα του κέντρου και την οικονομία της πόλης , εδώ τι έχετε πάθει ?νομιζεται ότι τα λεφτά για να υπάρχει αυτή η πόλη τα στέλνει πουτην ?

      • Αυτό κατάλαβες;αν ναι δείχνεις κ το επίπεδο σου!! Επίπεδο φραπεδομαγκα!!
        Όλα μπορούν να συνυπάρξουν…. άλλο αυτό το χάλι που οαρατυ και αλλο σέβομαι τον συνάνθρωπο μου…καρότσι δεν είναι μόνο αυτό των παιδιών . ..
        Τόσο σε κόβει φαίνεται…μιζερε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.