Γ. Θεοφύλακτος: “Άλλος ένας πλειστηριασμός α΄ κατοικίας ολοκληρώθηκε χθες. Πλειστηριασμός α΄ “λαϊκής” κατοικίας – για να εξηγούμαστε. Ένας από τους χιλιάδες που γίνονται κάθε μέρα. Μιλάμε δηλαδή για διαμέρισμα σε επαρχιακή πόλη”

3 Νοεμβρίου 2022
15:27
Άλλος ένας πλειστηριασμός α΄ κατοικίας ολοκληρώθηκε χθες. Πλειστηριασμός α΄ “λαϊκής” κατοικίας – για να εξηγούμαστε. Ένας από τους χιλιάδες που γίνονται κάθε μέρα. Μιλάμε δηλαδή για διαμέρισμα σε επαρχιακή πόλη. Το σπίτι το ‘χτύπησαν’ τα γνωστά ‘κοράκια’ (funds). Θα πάρουν τη νομική απάντησή τους, χάρη και στην πρόσφατη νομολογία του Αρείου Πάγου που απονομιμοποιεί τα funds. ΟΜΩΣ, δεν μπορούμε παρά να συγκρίνουμε:
α) ούτε μία λαϊκή κατοικία δεν είχε βγει σε πλειστηριασμό την περίοδο 2015 – 2019 (ΣΥΡΙΖΑ),
β) τα τελευταία 3 χρόνια (ΝΔ – Μητσοτάκης) βγαίνουν σε πλειστηριασμό α΄ λαϊκές κατοικίες ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,
γ) τα ΜΜΕ, μας πολεμούσαν το 2015-2019 για το θέμα αυτό (που δεν είχαμε πλειστηριασμούς). Σήμερα (που έχουμε χιλιάδες): ΜΟΥΓΚΑ!
δ) τα ‘κοράκια’ (funds) χρησιμοποιούν νόμο του 2003 (εκεί είναι και το νομικά τρωτό τους σημείο) και ‘ορμάνε’ στο σημερινό φιλικό γι’ αυτά πολιτικό περιβάλλον. Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ (4354/2015) δεν τους βολεύει καθόλου, γιατί τους είχαμε με αυτόν ‘στριμώξει’.
ε) όπως αποδείχθηκε και από την υπόθεση ΠΑΤΣΗ, η ΝΔ ταυτίζεται με τα funds, είναι αυτοί οι ίδιοι και οι παρέες τους!
Γι’ αυτό ας αφήσουν τα χοντρά ψεύδη η ΝΔ, ο Οικονόμου και ο Άδωνις: μα ο ΠΑΤΣΗΣ “αγόρασε” τα κόκκινα δάνεια το 2012, επί Σαμαρά δηλαδή. Έβγαζε νόμους το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρουμε; θέλουν να τρελάνουν τον κόσμο; (η απάντηση είναι: ναι, θέλουν να τον τρελάνουν ΚΑΙ να τον απομυζήσουν).

37 σχόλια

  • Το 2018 οταν κυβερνουσε ο τσιπροκιο γινανε 17000 πλειστηριασμοι,μαλλον δεν θα το θυμαστε εκει στον τσιριζα να υποθεσω!!!!

    • ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.
      Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ SUDOKU, το συστήνουν κι οι γιατροί.

      • Ρωτα τον λαφαζανη αν ηταν για πρωτη κατοικια η οχι κυριε τσιριζαιε,ακομη τα χημικα στο προσωπο του ειναι!!!

  • Αλήθεια πιστεύεις,άσχετα αν την ψηφισες ότι ήταν σωστή και κατοχύρωνε τα Ελληνικά συμφέροντα η συνθήκη των Πρεσπών;
    Μπορείς να μας πεις την άποψη σου γιατί έπρεπε να συναφθει, για να μάθουμε και μεις ;
    Ήμουν υπέρ της σύναψης συμφωνίας αλλά όχι σαν αυτή που μπάζει από παντου

    • Εσύ πες μας για τα κοράκια, τους πλειστηριασμούς α΄ κατοικίας και τους Πάτσηδες και μην πετάς την μπάλα στην κερκίδα. Αυτό συζητάμε τώρα. Όταν συζητήσουμε κάτι άλλο, θα πούμε τότε ο καθένας τι πιστεύει (αν και όλοι το έχουν πει).

  • Ε ναι φυσιολογικό να έχει πάρει κάποιος δάνεια επί δανείων με υπέρογκα ποσά που δεν θα μπορούσε να τα ξεπληρώσει ούτε καν σε δύο ζωές και χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και θα πρέπει να τον λυπηθούμε τώρα! Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί ο κάθε ένας που ενώ ήξερε τι έκανε το έκανε εκ του πονηρού!!! Βέβαια δεν φταίει μόνο αυτός αλλά και το άθλιο τραπεζικό σύστημα μέχρι και το 2010 που έδινε δάνεια αβερτα κουβέρτα χωρίς καν να ρωτήσει αν ο δανειολήπτης ήταν άνεργος!!!

  • Εσείς είστε με τους ΠΑΤΣΗΔΕΣ και τα κοράκια που παίρνουν τα σπίτια του κόσμου.
    Εμείς είμαστε απέναντι. Κι ο Θεοφύλακτος το ίδιο.
    Και τα μύθια για τις Πρέσπας… αλλού ρα… εδώ ο Κούλης και η ΝΔ δεν άλλαξαν ούτε ένα “και’ + είπαν “τι καλή Συμφωνία”.

  • Δηλαδή εάν ένας δεν πληρώνει δεν δέχεται να πληρώνει αντί για δόση δανείου ένα μίσθωμα που συνήθως συμφωνειται με την τράπεζα δεν πρέπει να γίνει πλειστηριασμος;
    Εαν είναι έτσι κάνεις να μη πληρωνει.

  • Ούτε ένας πλειστηριασμος πρώτης κατοικίας επί ΣΥΡΙΖΑ,γράψε ονόματα και διευθύνσεις,αλλιώς είσαι ένας κοινός συκοφάντης!
    Επαναλαμβάνω,ούτε ένας,πρώτης κατοικιας!
    Πονηρέ,ούτε το ρεύμα,ούτε το νερό κόπηκε, ούτε σ ένα νοικοκυριο επί ΣΥΡΙΖΑ

  • Όχι, θες να τα πληρώνει ο κοσμακης χρυσά, και μετά να τα αγοράζουν τζάμπα οι πάτσηδες τα δανεια..

  • Όταν επί τσιριζα γίνονταν περιπου15000 τι έλεγες δεν ξεχνάμε που πήγαινε τότε η Κωνσταντοπουλου με λαφαζανη αποστάτες τότε, στα πρωτοδικεια και διαμαρτυρονταν! Πολιτικός τυχοδιωκτισμος!!!

  • Τελικά αυτοί οι ν δουλ έκαναν πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς, είναι άξιοι συγχαρητηρίων… Είναι πίσω από όλα. Τέτοια αγάπη και αφοσίωση για τον κόσμο. Μόνο μπράβο τους αξίζει!!!

  • Γιαννη το να εισαι εξαφανισμενος και να βγαινεις με 2 αρθρα πριν τις εκλογες τι πιστευεις? Σε κανει και υποψηφιο? Και δεν το εχεις και δεν μπορεις και οταν επρεπε παλι δεν μπορουσες, αιντε κανε μας την χαρη.

    • Εδώ που τα λέμε (και δεν σας ξαναψηφίζω, αν και η ΝΔ είναι τόσο αίσχος) ήταν ο μόνος βουλευτής σας που ήξερε γράμματα

    • Σεβαστή η γνώμη σου σύντροφε, άλλα όμως πρεσβεύουν 7500 πολίτες του Νομού. Εσύ σέβεσαι την δική τους;

  • Ναι αλλά η προστασία του συστήματος ήταν 90% προς τις τράπεζες με το δικό μας χρήμα, με δάνεια που βγήκαν στο όνομα των παιδιών μας για να τις στηρίξουν.
    Το 10% ήταν προς τους δανειολήπτες (εξαπατημένοι ή εκ του πονηρού δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς) και αυτό έως ότου ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ που προστατευόταν η πρώτη κατοικία (γινόταν αλλά μόνο σε δεύτερη ή άλλα ακίνητα).

    Όσο να ναι είναι άδικο και το επισημαίνει ο Θεοφύλακτος

  • Πάντως, μόλις κάνει μία παρέμβαση ο Γιάννης, ταρακουνιέται η κοινωνία, χαμός με τα σχόλια, δεν το βλέπουμε συχνά αυτό, άρα κάτι ενδιαφέρον λέει, έτσι φαίνεται από το περιεχόμενο αλλά και από τις αντιδράσεις

    • Κάποιον τον φτυνανε και εκείνος έλεγε ότι έβρεχε! Έλεος πια,το κόμμα του ψήφισε να αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια οι διάφορες εταιρείες τύπου Πάτσης κ τώρα κουνάει το δάχτυλο σε ποιους!Όλοι τα ίδια χάλια πρεσβεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.