Ο Λάζαρος Μαλούτας για το νοσοκομείο: «Τίποτα δεν έχει “καεί”, τίποτα δεν έχει κριθεί, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος»

7 Νοεμβρίου 2022
12:23

Η συμπόρευση από θεσμικούς φορείς για το νοσοκομείο μας, θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Παρόλα αυτά η Δημοτική Κίνηση και ο επικεφαλής της κ. Κουζιάκης συνεχίζουν να παραμένουν “άναυδοι” με το κάλεσμά μας, καθώς θεωρούν ότι το δίκαιο αίτημα των δημοτών “κάηκε”, κατά δήλωση τους στην τελευταία τους ανακοίνωση.

Εμείς λοιπόν πιστεύουμε, ότι οι πολίτες αξίζουν τις καλύτερες παροχές υγείας και συνεχίζουμε να διεκδικούμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έχει “καεί”, τίποτα δεν έχει κριθεί, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος, ο οποίος είναι οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς για το ζήτημα της ιατρικής περίθαλψης.

Εάν οι εκπρόσωποι της Κίνησης θεωρούν «λαϊκισμό» και «πολιτική ιδιοτέλεια», όπως επισημαίνουν, τη διεκδίκησή μας για ένα νέο νοσοκομείο, μάλλον θα πρέπει να ρωτήσουν και την άποψη των πολιτών του  Δήμου Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής. Γιατί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν συμφωνούν με τη διεκδίκηση αναβαθμισμένων υπηρεσιών δημόσιας υγείας για όλους.

Λάζαρος Μαλούτας,

Δήμαρχος Κοζάνης

23 σχόλια

  • 25 εκ. ευρώ (15 + 10) θα δαπανηθούν για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της παλαιάς δομής του Νοσοκομείου και αυτός συνεχίζει και γράφει ασυναρτησίες κοροιδευόντας ουσιαστικά τους δημότες… Τράτζικ

    • και προσβάλλει έμμεσα και άμεσα όλους αυτούς που έχουν συμβάλλει για να βρεθούν τα χρήματα. Υπάρχει μία υπεροψία που οδηγεί μόνο στον κατήφορο…

  • Δεν το καταλάβατε ότι εχετε αμφότεροι κουράσει
    Σταματήστε να λέτε για να λέτε και ασχοληθείτε με τα χάλια της πόλης
    Αλήθεια για θέματα που στοίχησαν την πόλη θα μιλήσει κανείς;

  • Πόσο σανό θα πουλήσεις ακόμα Λάζο??? φτάνει!!!
    Για να κανεις τετοιες δουλειες δεν μαλώνεις με όλους και μετα περιμενεις αποτελέσματα, πρωτα κανεις την δουλειά και μετά αφήνεις τους αλλους να φωνάζουν! Ρώτα και τον Παρι, τόσα χρονια μαζί του τιποτα δεν εμαθες.

  • Δήμαρχε πετάς την μπάλα και τρέχουν οι αφελείς.

    Όταν ζήτησες να γίνουν έργα ΣΔΙΤ γιατί δεν ζήτησες να γίνει νοσοκομείο?

    Η απραξία σου δεν έχει προηγούμενο.

    Επειδή αρχίζει η περίοδος της τηλεθέρμανσης πες μας γιατί τα καιλάρια πληρώνουν 30% ΛΙΓΟΤΕΡΗ τηλεθέρμανση από εμάς?

  • Είπεν ου Πλόσκας χτες μιλώντας στην Τουμπουλίδου ότι στηρίζουμε Μαλούτα αλλά αν βάλει γυναίκα τότε θα στηρίζουμε και αυτή….

  • Η τηλεθέρμανση στην Κοζάνη είναι 30% ακριβότερη από της Πτολεμαϊδας.

  • Αυτή η ευκολία έκφρασης για την χρηματοδότηση νέων δομών ενώ έχουν μεριμνήσει ήδη συμπολίτες μας ματώνοντας για να βρεθούν τα κονδύλια και να εκσυγχρονιστούν οι παλαιές δείχνει την πλήρη ανικανότητα της δημοτικής αρχής να παρακολουθήσει τα δρώμενα και την αντίληψη της για την χρηστή διοίκηση. Κ. Μαλούτα επειδή αποδεικνύεται ότι ασκείτε τα καθήκοντα σας πλημμελώς προτού αποχωρήσετε προσπαθήστε να βρείτε στο μέτρο που σας αναλογεί γιατρούς για την στελέχωση του Νοσοκομείου μας. Μετά εμείς θα σας δώσουμε το μήνυμα όταν ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

  • Να φύγει ο αούτος ήταν το σύνθημα πολλών συμπολιτών μας που πεθύμησαν το ΠΑΣΟΚ και το θκο μας παιδί….
    Πολύ γουστάρω…. πολύ όμως

  • Φτανει δημαρχε,το δουκεμα.Ο λαος ενημερωνεται πιο γρηγορα απο οτι εσυ.Ποια κυβερνηση θα φτιαξει νεο νοσοκομειο στο νομο Κοζανης,οταν στα 25 χιλ.υπαρχει το αεροπλανοφορο Μποδοσακειο.Υπαρχει προγραμματισμος απο τη σημερινη κυβερνηση, αλλα και στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ,για νεο νοσοκομειο στην Κοζανη;Πεστε την αληθεια στους πολιτες.Η αληθεια ειναι ψως και δε φοβαται.

    • Iσείς οι Καλιαριώτοι τι ανακατώνιστει; Σύρτει σείς στα θκά σας κι άστι μας να παένουμι στα θκά μας. Ηρθαμει μεις να σας πούμει που να παέντει σεις; Τι είστι σεις αρά;

  • Βεβαια αυτος δεν ξερει ουτε απο που μπαινεις στο νοσοκομειο.ΑΑν του τυχει κατι ξερει και αυτος και αλλοι ομοιοι του:Θεσσαλονικη με τη μια.Το νοσοκομειο ειναι για τον απλο λαο

  • Μιλούν όλοι αγνοώντας τα τεκταινόμενα. Οτι δηλαδή στην Κοζάνη χτίζεται ήδη καινούργιο, καινούργιο το επαναλαμβάνω κι ας μην αρέσει σε μερικούς, νοσοκομείο. Συνολικά δε κτιριακά ως εμβαδό θα είναι μεγαλύτερο από το Μποδοσάκειο. Ξυπνήστε κυριοι. Μαλώνετε στα ψεματα για θέμα που αφορούσε προηγούμενη πενταετία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.