Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης και Κ.Υ. συναντήθηκε με το νέο Διοικητή του Μαμάτσειου Σιόλιο Δημήτριο – Ποια θέματα συζητήθηκαν

7 Νοεμβρίου 2022
12:45
Κανένα σχόλιο

Στις 3/11/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών  του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης και Κ.Υ.  με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου μας  κ. Σιόλιο Δημήτριο, κατόπιν πρόσκλησης του ιδίου.

Πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα αυτής της συνάντησης, τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν τα τρέχοντα προβλήματα του Νοσοκομείου μας προς μία πρώτη  συζήτηση με τον κ. Διοικητή.

Ειδικότερα:

  • ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  • ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ
  • ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,ΟΑΕΔ -ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  • ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
  • ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ο κ. Διοικητής έδειξε θετική διάθεση για διάλογο και συνεργασία ως προς την επίλυση των προβλημάτων, θεωρώντας σημαντική την παρουσία μας.

Εμείς από την πλευρά μας, ευελπιστούμε στην καλή μελλοντική συνεργασία με τη Διοίκηση έτσι ώστε να   επιλύονται προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η  ΔΥΝΑΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι αίτημα αδιαπραγμάτευτο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΚΟΥΒΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                           ΤΣΑΛΟΥΚΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.