Ο Σύλλογος Υγειονομικών Υπαλλήλων ΠΦΥ Δ. Μακεδονίας αποδοκιμάζει το περιστατικό που έλαβε χώρα την Τετάρτη 2/11/2022 στο Κέντρο Υγείας Κοζάνης

7 Νοεμβρίου 2022
22:37

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΦΥ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αποδοκιμάζει το περιστατικό που έλαβε χώρα την Τετάρτη 2/11/2022 στο ΚΥ ΚΟΖΑΝΗΣ προκαλώντας υλικές ζημιές και θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των υγειονομικών συναδέλφων μας.

 Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την υποστελέχωση των δημόσιων  δομών υγείας καθώς και την ανάγκη φύλαξής τους.

Στο μέλλον παρόμοια περιστατικά ίσως ξανασυμβουν λόγω της συνεχούς υποβάθμισης των δημόσιων  δομών υγείας.
Γι’ αυτό καλό είναι να ληφθούν υπ όψιν και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους.

2 σχόλια

  • Όλα τα μέσα αποβλακωσης έγραψαν για το συμβάν όλοι το καταδίκασαν αλλά κανένας δεν μας είπε γιατί έγινε αυτό. Δεν μπορεί ένας 60 χρονος να σηκώθηκε ένα πρωί και να είπε:Τι κάνουμε σήμερα πάμε να σπάσουμε μια τζαμαρία στο ΙΚΑ. Βλέπουμε το δάσος και όχι την φωτιά έτσι όλα τα προβλήματα της κοινωνίας μπαίνουν κάτω από το πατακι.Το συμβάν στην κοινωνια έχει ξεχαστεί θα το θυμηθούμε την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει θα το καταδικασουν πάλι και η ζωή συνεχίζετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.