Πτολεμαΐδα: Παραδίδεται το κτήριο του Κέντρου διημέρευσης και ημιαυτόνομης διαβίωσης για μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα

8 Νοεμβρίου 2022
12:06
Κανένα σχόλιο

 

Η Μονάδα διημέρευσης και ημιαυτόνομης διαβίωσης για μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα και στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με νοητική υστέρηση αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση του Συλλόγου Γονέων- φίλων ατόμων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας.Σύμφωνα με την Πρόεδρο Όλγα Ντέλλα το έργο αναμένεται να παραδοθεί τους επόμενους μήνες ενώ εκκρεμεί το θέμα σχετικά με τον εξοπλισμό. Το ενδιαφέρον του Συλλόγου στρέφεται και στο ζήτημα του πλαισίου λειτουργίας της δομής αυτής, αναζητώντας μαζί με τους φορείς, το μοντέλο εκείνο που θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης Μονάδας, ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των ωφελουμένων και των οικογενειών τους. Πρόσφατα μάλιστα, στη διάρκεια ενημερωτικής επίσκεψης μελών του Δ Σ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, συζητήθηκαν με τη Διοίκηση και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, οι συνθήκες Νοσηλείας των παιδιών ΑΜΕΑ και τονίστηκε η ανάγκη της συνεχούς επιμόρφωσης και εξειδίκευσης του προσωπικού. Πέραν τούτων ο Σύλλογος αγωνίζεται για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των παιδιών ΑΜΕΑ, την βελτίωση της καθημερινότητας τους, τις δυνατότητες κατάρτισης και επαγγελματικής αποκατάστασης, και στο κοινωνικό πεδίο, να γίνει αποδεκτή η αναπηρία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.