150.000 ευρώ για την υλοποίηση έργων σε γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα στο Δήμο Βοΐου

8 Νοεμβρίου 2022
14:25
Κανένα σχόλιο
Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τα έργα κατασκευής και συντήρησης γηπέδων στο Δήμο Βοΐου. Συγκεκριμένα:
1) Σήμερα Τρίτη 08-11-2022, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του κ. Οδυσσέα Τράντου , νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΡΑΝΤΟΣ Ο.Ε., σύμβαση για την εκτέλεση έργου κατασκευής γηπέδου 5Χ5 στον Πεντάλοφο, στον δημοτικό χώρο μεταξύ του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου, συνολικού προϋπολογισμού 66.000,00 ευρώ.
2) Αντικαταστάθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο 5Χ5 με νέο, σύγχρονων προδιαγραφών, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Σιάτιστας, συνολικού προϋπολογισμού 29.000,00 ευρώ.
3) Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής γηπέδου 5Χ5 στην Κοινότητα Καλονερίου, συνολικού προϋπολογισμού 40.000,00 ευρώ.
4) Ολοκληρώθηκε το έργο τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο 3Χ3 στην Κοινότητα Πελεκάνου.
5) Ξεκινούν άμεσα εργασίες εκτεταμένης συντήρησης στο γήπεδο της Σιάτιστας, στην περιοχή Γκαγκαράτσου, για την πρόληψη φθορών και την ομαλή λειτουργία του.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να υλοποιεί και να σχεδιάζει έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου αναβάθμισής τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.