ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ: “Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 9/11 στις 10.30 π.μ. στο παλιό πάρκο Πτολεμαϊδας

8 Νοεμβρίου 2022
14:49
Κανένα σχόλιο

 

Οι συνταξιούχοι του Ενεργειακού Κέντρου στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων. Η απεργία στις 9 Νοέμβρη είναι κρίσιμη. Αναμετρόμαστε με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Είναι ευκαιρία οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι να ενώσουν τις δυνάμεις μας και να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Με την ακρίβεια που τσακίζει κόκκαλα και ρίχνει ολοένα και περισσότερα κοινωνικά στρώματα στην φτώχεια.

Δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία. Την στιγμή που εκτοξεύτηκαν όλα τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης στα ύψη, η κυβέρνηση κάνει το λεγόμενο καλάθι της νοικοκυράς με αποτέλεσμα να παραμένει το ίδιο άδειο όπως και πριν.

Όταν οι τεχνολογικές και επιστημονικές κατακτήσεις του ανθρώπου φτάνουν στα ύψη, και θα μπορούσαν να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας, ο λαός μας είναι καλείται να ζήσει στο σκοτάδι, στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, τότε αυτή την αντίθεση μόνο ο αγώνας της εργατικής τάξης και του λαού μπορεί να δώσουν τη λύση.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 9 Νοέμβρη και ώρα 10:30πμ στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας.

Θέτουμε τα συνταξιουχικά μας αιτήματα:

  • Για ουσιαστικές αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού. Έχουμε να δούμε αυξήσεις για πάνω από 12χρόνια και έχουμε χάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα εισοδήματα μας.
  • Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και όλων των κλεμμένων.
  • Εδώ και τώρα να δοθούν τα αναδρομικά του 11μηνου χωρίς προϋποθέσεις.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.