Μποδοσάκειο Νοσοκομείο: Λύση στις λίστες χειρουργείων οφθαλμολογίας αποτελούν τα χειρουργεία ημέρας

10 Νοεμβρίου 2022
13:31

 

Πλήθος περιστατικών χειρουργικής οφθαλμολογίας εξυπηρετούνται ήδη από τα χειρουργεία ημέρας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους την προηγούμενη εβδομάδα με αξιοσημείωτη απήχηση.

Σύμφωνα με το Σταύρο Παπασωτηρίου,  διοικητή του Νοσοκομείου,  «είναι η πρώτη φορά από τη λειτουργία του Μποδοσάκειου (1993) που άνοιξαν τα χειρουργεία ημέρας, σε ειδικά διαμορφωμένο, υπερσύγχρονο χώρο, όπου πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις χωρίς όμως να διαταράσσεται η λειτουργία των μεγάλων χειρουργείων».

Δεύτερο χειρουργείο ημέρας άλλης ειδικότητας, πιθανότατα γενικής ιατρικής, βρίσκεται ήδη στα σκαριά στο Μποδοσάκειο. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν 24630- 22222.


 

4 σχόλια

  • ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΕΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ 0ΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  • Δηλαδή πως λύσατε το θέμα με τα τακτικά χειρουργεία όταν οι αναισθησιολόγοι που απαιτούνται για τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ χειρουργεία ημέρας που καθιερώσατε είναι οι ΙΔΙΟΙ που δουλεύουν και πριν; Επιβαρύνεται τελικά ή όχι η δουλειά τους; ή έχετε κάποιους μόνο για συγκεκριμένες δουλίτσες;;;;
    Επιπλέον να μας απαντήσετε ποιοι είναι οι οφθαλμίατροι που έρχονται από άλλα νοσοκομεία και χειρουργούν στο Μποδοσάκειο και από ποιο νομό; Και γιατί;
    Δώστε μια απάντηση στα “κακόβουλα” σχόλια μου παρακαλώ.

  • Ρε πάτε καλά; Έχει φύγει τόσο προσωπικο από το νοσκομείο και εσείς ακόμα για λεζάντα μιλάτε; Είστε ανίκανοι!!!!!
    Κάνετε κονέ για ψηφαλάκια και ανοίγετε υποδομές για ψηφοθηρικούς λόγους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.