kozan.gr: Tι αφορά η πράξη «Προμήθειας Κινητής Εκθεσιακής Μονάδας Δήμου Κοζάνης» που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020», με ποσό 345.960 €;

12 Νοεμβρίου 2022
00:46

Tι αφορά η πράξη «Προμήθειας Κινητής Εκθεσιακής Μονάδας Δήμου Κοζάνης» που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» με ποσό 345.960 €. Aφορά την προμήθεια οχήματος – κινητής εκθεσιακής μονάδας για το Δήμο Κοζάνης, για τις ανάγκες της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, στον τομέα της υποστήριξης και της προβολής του τουριστικού και λαογραφικού προϊόντος του Δήμου, τη συμμετοχή του Δήμου σε εκθέσεις πανελλήνιας εμβέλειας, τη συμμετοχή του σε ποικίλες εκδηλώσεις για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά, περιβαλλοντικά, οικολογίας, στη προώθηση και υποστήριξη των Νομικών Προσώπων, (Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κλπ) την παρουσίαση του έργου του Δήμου Κοζάνης, ακόμα και την υποστήριξη δράσεων εθελοντισμού, κοινωνικής υποστήριξης και πολιτικής προστασίας.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.