kozan.gr: “Βροχή” oι καταγγελίες για επιθέσεις αδέσποτων σε πολίτες – Η σοβαρότητα της κατάστασης οδήγησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης στο Δημαρχείο και σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης

12 Νοεμβρίου 2022
00:24

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, στο Δημαρχείο Κοζάνης, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης, Σπύρος Διόγκαρης. Το μεγάλο πρόβλημα κι η “βροχή” καταγγελιών για τις επιθέσεις αδέσποτων σε πολίτες οδήγησαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης στο Δημαρχείο Κοζάνης και σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες που προβαίνει ο Δήμος για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και για να του επισημάνει τη σοβαρότητα της κατάστασης η οποία δείχνει να μην έχει προηγούμενο. Από την πλευρά του Δημάρχου αναφέρθηκε πως γίνεται ότι είναι δυνατόν στο πλαίσιο της νομοθεσίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ενώ το επόμενο διάστημα θα παρθούν περαιτέρω πρωτοβουλίες προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.

kozan.gr

18 σχόλια

  • Αφού ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ είναι ανίκανοι να λύσουν το πρόβλημα, ας του υποδείξει ο Κύριος Διοικητής τι πρέπει να κάνουν,γιατι αυτό το πρόβλημα που διαιωνίζεται συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες και δη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Κοζάνης.

  • Κύριε αστυνομικέ κάνε κανένα έλεγχο σε κτηνοτροφικές μονάδες άμα δε φοβάσαι φυσικά μη σε ορμήσουν 20 σκύλοι μαζί.
    Από κει ξεκινάει το κακό.
    Αρχίστε τα πρόστιμα στους τσοπάνηδες, χτυπήστε τη ρίζα του κακού.
    Άμα έχετε τα κακαλα βέβαια.

    • Νικόλα έχω 20 σκυλιά γιατί ο Αρκτούρος κ καλλιστω έχει γεμίσει με λύκους κ αρκούδες τον τόπο μου.οταν το άχρηστο ελληνικό κράτος κ ο έλγα αρχίσουν πραγματικά να ενδιαφέρονται για τον αγρότη κ κτηνοτρόφο τοτε θα μειώσω τα σκυλιά μου κ θα αφήσω το δίκανο στο σπίτι.μεχρι τότε ότι κινείται εκτελείται.

  • Ας μας εξηγήσει ο δήμαρχος ποιες ενέργειες γίνονται και ποιες θα γίνουν στο μέλλον, για να ξέρουμε κι εμείς ως δημότες.

  • Κάνουν ότι είναι δυνατόν αχαχαχαχαχα μας έκανε ο δήμαρχος κ γελάσαμε τίποτα απολύτως δν κάνουν για τα αδέσποτα δυστυχώς κ το πρόβλημα όλο κ χειροτερεύει κ προς θεού τα ζώα δν φταίνε σε τίποτα,τα ανθρώπινα ζώα φταίνε που δν κάνουν κάτι να τα μαζέψουν κ μετά φταίνε όσοι καταγγέλλουν τις επιθέσεις, ανίκανοι όλοι τους, ανίκανοι μια ζωή τόσα χρόνια.

  • Καλα εσεις δεν “σκυλιασατε” να βγαλετε τον μουτο δημαρχο;τι θετε τωρα;ξαναβγαλτε τον ,να φερει και λιονταρια και αρκουδες οξω απ του λερουα και του μπο!!!!!

    • Την λυση την δινει ο Μιχαηλιδης ,ο Μαλουτας και ο Σημανδρακος ,την αισθανονται εξαλλου οι δημοτες στον ποπο τους(μην παρεξηγηθω ) απο τα δαγκωματα των σκυλων……

  • Ελληνική ανευθυνότητα διαχρονική αξία

    Πάντα ψηφίζουμε ότι χειρότερο υπάρχει και μετά τους βρίζουμε αλλά τους ξαναψηφιζουμε.

    Συνεχίστε έτσι αλλά κατάντησε κουραστική η κλαψα.

    Αν ποτέ έρθει κάτι διαφορετικό το κρίνετε με τα πιο αυστηρά κριτήρια και δρόμο που λένε.

    Τον μαλουτα 30 χρόνια τον ψηφίζετε οπότε μην κλαίτε τώρα.

    Περαστικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.