Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Βοΐου: Ανακοίνωση στήριξης των κινητοποιήσεων των μηλοπαραγωγών σε Καστοριά & Πτολεμαΐδα

14 Νοεμβρίου 2022
21:52
Κανένα σχόλιο

Με κάθε τρόπο στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μηλοπαραγωγών. Είναι επιβεβλημένες καθώς όχι μόνο δεν βγάζουν μεροκάματο, αλλά μπαίνουν και «μέσα», εξαιτίας της εκτίναξης του κόστους παραγωγής, ενώ πολλές φορές έχουν να αντιμετωπίσουν και τους εκβιασμούς των μεγαλεμπόρων, που αγοράζουν τα μήλα σε τιμές κάτω του κόστους ή με το αίσχος των ανοιχτών τιμών, χωρίς δηλαδή να ξέρει ο παραγωγός πόσο και πότε θα πληρωθεί…

Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη για την απαράδεκτη απόφαση να καταργήσει τη συνδεδεμένη ενίσχυση σε μήλα, κάστανα, αμύγδαλα και άλλα προϊόντα.

Με την οργάνωση μας, την ενότητα και τους αγώνες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στην πολιτική που μας ξεκληρίζει.

Το Δ.Σ

14.11.2022

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.