Ο ΣΕΟ Κοζάνης διοργανώνει διήμερο στην Καστάνιανη 19/11-20/11

14 Νοεμβρίου 2022
21:56
Κανένα σχόλιο
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου 2022 εξόρμηση στην Καστάνιανη. Η διανυκτέρευση θα γίνει στον ξενώνα του χωριού . Επισημαίνουμε ότι οι θέσεις του ξενώνα είναι πολύ περιορισμένες και για την καλύτερη οργάνωση της εξόρμησης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχή σας. Το πρόγραμμα της εξόρμησης έχει ως εξής:
Σάββατο 19.11.2022. Αναχώρηση στις 09:00 από τη Στρατολογία. (Προσέλευση 15 λεπτά πιο νωρίς).
13:00. Άφιξη στην Καστάνιανη, το γραφικό πετρόκτιστο Μαστοροχώρι, με ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της Ζέρμας. Τακτοποίηση στον ξενώνα και στη συνέχεια φαγητό και μεσημεριανή βόλτα στα καλντερίμια του χωριού, θαυμάζοντας τα μοναδικής αρχιτεκτονικής αρχοντικά και τα πέτρινα γεφύρια. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα και το βράδυ στο καφενείο του χωριού. Διανυκτέρευση.
Κυριακή 20.11.2022. Εγερτήριο, πρωινό και έναρξη στις 09:00 της ορειβατικής διαδρομής:
Πλατεία χωριού (Πανηγύρι) – Γεφύρι Μαλνίτσας – Ξωκλήσι Αγίας Παρασκευής – Μύλος – Λάκκος κι επιστροφή.
Μήκος διαδρομής 8.5 χλμ, διάρκειας 4 ωρών, μέτριας δυσκολίας. Επιστροφή το απόγευμα στην Κοζάνη με στάση στο χωριό Θεοτόκο στο μνημείο του ΔΣΕ.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2461025909.
Το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά αναλόγως της κρίσης των συντονιστών.
Συντονιστές εξόρμησης: Σπύρος Γκαραβέλλας-Πέτρος Αλμπάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.