Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων – Το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων

18 Νοεμβρίου 2022
13:18
Κανένα σχόλιο

 

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων,  από το Σάββατο 19 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.  Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων, με κοινό θέμα «Βιώσιμα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα».

Οι δράσεις της Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων 2022 πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε και το CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει ενημερώσεις, εκπαιδευτικά πρότζεκτ, εκθέσεις και διαδραστικά βιωματικά εργαστήρια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

 

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
  • Upcycle: Τα παλιά μου ρούχα δεν πετώ!

Ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης στις 11:00π.μ.

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
  • Δίνω νέα ζωή στο παλιό μου ρούχο

Δράση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το 12ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης στο χώρο του σχολείου στις 08:30π.μ.

  • Ο κύκλος ζωής των υλικών, αλλιώς! Σενάρια βιοοικονομίας,

Δράση του CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Μαυροδενδρίου στο χώρο του σχολείου στις 11.30π.μ.

  • ΤΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-EAST WEST GREECE, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
  • Ανακύκλωση Ρούχων

Ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό του Δήμου Κοζάνης μαζί με την εταιρεία East West Greece στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης στις 11:00 π.μ.

  • Δίνω νέα ζωή στο παλιό μου ρούχο

Δράση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης στην κεντρική πλατεία στις 11:00π.μ.

  • To χαρίζω… δεν το πετώ

Δράση του Δήμου Κοζάνης προς τους πολίτες για να συγκεντρώσουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ένδυσης για παιδιά (αγόρια-  κορίτσια) εφηβικής ηλικίας (12-15 ετών), για τον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης, της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  • Δίνω νέα ζωή στο παλιό μου ρούχο

Δράση του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το 18ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης στο χώρο του σχολείου στις 08:30π.μ.

  • Ο κύκλος ζωής των υλικών, αλλιώς! Σενάρια βιοοικονομίας

Δράση του CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου  στο χώρο του σχολείου στις 10.30π.μ.

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
  • Ο κύκλος ζωής των υλικών, αλλιώς! Σενάρια βιοοικονομίας

Δράση του CluBe Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Λευκοπηγής στο χώρο του σχολείου στις 10.30π.μ.

 

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  • To χαρίζω… δεν το πετώ

Δράση του Δήμου Κοζάνης μαζί με τους μαθητές του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης οι οποίοι συγκεντρώνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ένδυσης για παιδιά (αγόρια-  κορίτσια) εφηβικής ηλικίας, για τον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης, της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

Η ενεργή συμμετοχή όλων στα προγράμματα ανακύκλωσης του Δήμου  αποδεικνύει πως η Ανακύκλωση είναι καθημερινός τρόπος ζωής στο Δήμο Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.