kozan.gr: ¨Ο Κώστας Αγέρης (με το επιτελείο του) & η Δέσποινα Τάτα στις 9 Δεκεμβρίου στην Πτολεμαίδα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη “Λευκή Νύχτα”

26 Νοεμβρίου 2022
15:59

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο Κώστας Αγέρης (με το επιτελείο του) & η Δέσποινα Τάτα θα είναι το καλλιτεχνικό “δίδυμο” που θα τραγουδήσει στις 9 Δεκεμβρίου στην Πτολεμαίδα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη διεξαγωγή της “Λευκής Νύχτας” σε μια συν-διοργάνωση του Δήμου Εορδαίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαίδας. Ο Κώστας Αγέρης είναι γνωστός στην περιοχή, αφού κατάγεται από εδώ, ενώ σε ό,τι αφορά την Δέσποινα Τάτα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του «The Voice». Οι δυο τους θα χαρίσουν στους δημότες της Εορδαίας μια λαϊκή – ποπ βραδιά.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή για την επιλογή του Αγέρη…
    Καλό θα ήταν όλοι οι δήμαρχοι να στηρίζουν και καλλιτέχνες της περιοχής.

  • Εθνικές Επετείους- Ποντιακά
    Πάσχα- Ποντιακά
    Δεκαπενταύγουστο- ποντιακά
    Halloween- Ποντιακά
    Απόκριες- Ποντιακά…

    Μπουχτίσαμε!

    Επιτέλους τα Χριστούγεννα θα στολίσουμε το δέντρο με …ποντιακά!

    • ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Η ΝΤΟΠΙΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;ΕΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

    • ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΦΑΡΑΣ.ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΑΡΙΑ ,ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΔΕΣ.ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΚΑΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Η ΝΤΟΠΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΕΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

  • Συγχαρητήρια αγαπητέ δήμαρχε.
    Στηρίζεται τον τόπο σας με τον καλύτερο τρόπο.
    Είχατε την καλύτερη δυνατή ιδέα για τα φετινά Χριστούγεννα να καλέσετε ποιον ?
    Όταν έρθουν όμως οι εκλογές να τον καλέσετε να σας βοηθήσει στον προεκλογικό αγώνα σας .τόσοι καλλιτέχνες από την περιοχή δεν μετράνε ? ΝΤΡΟΠΉ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.