Εκδήλωση/συζήτηση στο Κοβεντάρειο. Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα., με ομιλητή τον πρώην διοικητή του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Γ. Χιωτίδη

26 Νοεμβρίου 2022
14:53

 

Εκδήλωση/συζήτηση στο Κοβεντάρειο. Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα., με ομιλητή τον πρώην διοικητή του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Γ. Χιωτίδη.

Σημείωση: Όπως μας ενημέρωσε, τηλεφωνικά, ο Σ. Γκανάτσιος δεν θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκδήλωση κάτι που έχει γνωστοποιήσει στους διοργανωτές από την Δευτέρα”.

 

9 σχόλια

  • Θα προλογίσουν Αμανατίδης Γκαγκα Μαλουτας Σημανδρακος και ο Δραμινος μελετητής…??

  • Έτσι ακριβώς μόνο που δεν έφυγε τον έδιωξαν.
    Και τι να πει ο γκανατσιος;
    Να υπενθυμίσω ακόμη μια φορά για να γνωρίζετε όλοι ότι από τους 44 υγειονομικούς σε αναστολή οι 2ειναι γιατροί και 23 νοσηλευτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία, εξειδικευμένο, προσωπικό που δουλευε στη ΜΕΘ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ, ΤΕΠ ,ΚΑΡΔΙΟΛΟΚΓΙΚΗ .
    Αυτά για να μαθαίνει ο δημοσιογράφος του τοπικού καναλιού.

    • Πιστέψαμε ότι οι ανεμβολίαστοι δεν είχαν «κάνει το σωστό για το ευρύτερο καλό» και παραδώσαμε την ιατρική αυτονομία τους στο κράτος. Οι ανεμβολίαστοι, οι ασυνείδητοι !, είναι οι άνθρωποι που προσπαθήσαμε να τσακίσουμε ψυχολογικά. Πήραμε ικανοποίηση κάνοντας τους ανεμβολίαστους αποδιοπομπαίους τράγους , νιώθαμε καλά έχοντας κάποιον να κατηγορήσουμε και να ρίξουμε στην πυρά. Διολισθήσαμε γρήγορα από το αίσθημα δικαίου στην απόλυτη βαναυσότητα.
      Ήταν ένα πολιτικό έγκλημα, με «εγκέφαλο» την ίδια την κυβέρνηση. Επαγγελματική περιθωριοποίηση, οικονομική εξαθλίωση και κοινωνικός στιγματισμός των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

    • Πόσο προσβλητικό –για τον νομικό μας πολιτισμό– είναι το δικαστικό ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που είχαν ενεργό συμμετοχή στην υγειονομική διαχείριση της πανδημίας ;

  • Γελάνε και οι πέτρες με τέτοιες εκδηλώσεις… Ειδικά εκεί που λέει ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ μας χωρίζουν και έχει ομιλητές ΓΚΑΝΑΤΣΙΟ και ΧΙΩΤΙΔΗ!!!!!
    Καλά ντιπ σιουρδ μας περνάτε;;;

    • Είναι πράγματι γελοίο.. διορίστηκαν αποκλειστικά και οι δύο με κομματικά κριτήρια και τώρα συνειδητοποίησαν ότι η γη γυρίζει.. υποκριτές..

  • Το ύφος του κειμένου δείχνει ότι οι διοργανωτές δεν είναι συστημικοι ενώ ο Γκανάτσιος αρνήθηκε να συμμετέχει. Εσείς στα σχόλια γράφετε βλακείες, λες και δεν έπρεπε να έχει διοργανωθεί κάτι τέτοιο από χρόνια. Μακάρι να έχει ουσία και να πάει καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.