Kozan.gr: Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος μετά και τη χθεσινή συνάντηση – συγκέντρωση της παράταξης (Φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2022
12:40

 

Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος μετά και τη χθεσινή συνάντηση – συγκέντρωση της παράταξης. Όπως σημειώνει ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Συνάντηση της παράταξης χθες.

Η παράταξη παραμένει αρραγής, ενωμένη, δυνατή, έτοιμη για την αυριανή μέρα.
Είμαστε όλοι εδώ.

Συνεχίζουμε! Και με εκπλήξεις!”

 

 

 

 

 

 

20 σχόλια

  • Βασίλ’ μ δύσκολα, δεν ξέρω πως τα είδες, αλλά εγώ απογοητεύτηκα.
    Μετρημένα στα δάκτυλα η παράταξη + τον Λιάκο.

    • Χαχαχαχα βρε εσύ η παράταξη του Ρεχάγκελ των Δημάρχων ούτε τραπέζι των δέκα δεν γεμίζει!!!!! Κάτι στο συμβούλιο 6 συμβούλους έχει!!!!

  • Ο εγωισμος δεν ειναι παντα καλος οδηγος.Εχασες 2 συνεχομενες φορες,τωρα θελεις να ρθεις να μας σωσεις;Ασε ενα νεο ατομο να παρει το δημο.Ουδεις αναντικαταστατος.Οτι ειχες να προσφερεις το οροσφερες.

    • Να δεις ποιος αποκάλεσε τον Τσίπρα 3Α, τον στηρίζει η τοπική της ΝΔ και ψήφισε στις εκλογές του ΠΑΟΚ!
      Στα Σέρβια είμαστε τυχεροί που έχουμε συμβούλους σαν αυτούς του Κωνσταντοπούλου. Καταρτισμένους και σοβαρούς. Τυχεροί που έχουμε συμβούλους σαν αυτούς της Σπυριδου. Φιλομαθείς και ευπρεπείς. Τυχεροί που έχουμε ανεξάρτητους συμβούλους που διαθέτουν αξιοπρέπεια.

  • Ο Κωνσταντόπουλος είναι ικανός και εργατικός, αλλά εκλογιμότητα δεν έχει . Τους λόγους τους ξέρει και ο ίδιος.
    Αλλά στην δημοκρατία εφόσον έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι ,μπορεί να είναι υποψήφιος.

  • Τον στηρίζει και ο Συριζαιος αδελφός;;;; Τελικά το ΠΑΣΟΚ με τον Σύριζα τα βρήκαν;;;; Κάντε τόπο στα γεράματα περήφανα νιάτα-το αντίθετο -…. Αντε βρε αντε στο χωριό λεν το κατσιρτησες Βασιλάκη “Γίγαντα”

    Εύχομαι νίκες ως τα 80 σου….

    • Το που ανήκει η οικογένεια Κωνσταντοπούλου είναι γνωστό. Η ενασχόληση τους με τα κοινά επίσης. Το ποιοι είναι κωλοτουμπες, αλεξιπτωτιστές, περιστασιακοί και έχουν δώσει με τις ατάκες τους το χαρακτηρισμό “ανέκδοτο ο δήμος Σερβίων” επίσης το ξέρουμε όλοι
      Σε κάθε περίπτωση ο δήμος έχει όντως αλλάξει όχι.
      Με πιο χαρακτηριστικό του πόσο άλλαξε η όψη
      ένα ΚΑΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

  • Είτε όρθιος είτε καθιστός είναι δεν το καταλαβαινεις… Τον Δήμο πάντως θα του προσδώσει τους “πόντους” που του λείπουν από την Δημαρχία Ελευθερίου…. Να τα λέμε αυτά… Τους 40 ψήφους τους βρήκε…. Θα πρέπει να μην του ξεφύγουν οι δικοί του… Αυτός πάλι ο κόσμος θα τον βγάλει αντιπολίτευση…. Το χει να αντιπολιτευεται πάντως…. Του αρέσει η κριτική γιατί δεν κάνει αυτοκριτική…

  • Από τα σχόλια δείχνει ότι ο κόσμος περιμένει την απαλλαγή και είναι σίγουρο πώς θα γίνει ο δήμαρχος θα είναι από χωριό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.