Κοζάνη: Κ.Κυτίδης: Η ΔΕΥΑΚ δεν είναι συμπαραγωγός θερμικής ενέργειας

29 Νοεμβρίου 2022
10:50

 

«Η ΔΕΥΑΚ δεν είναι συμπαραγωγός θερμικής ενέργειας» τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Κυτίδης κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του Δημοτικόυ Συμβουλίου Κοζάνης σε ότι αφορά στην λειτουργία της τηλεθέρμανσης και της ανακοίνωσης που εξέδωσε η επιχείρηση.

Ο κ. Κυτίδης σημείωσε, ότι με την ανακοίνωση η επιχείρηση ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες απο την μια για το κόστος που επιβαρύνει το σύστημα με την αγορά πετρελαίου, όταν δεν επαρκεί το θερμικό φορτίο και τα κόστη είναι δυσθεώρητα και από την άλλη να γίνει οικονομία στην θερμική ενέργεια.

Σε δυο μέρες ξεπέρασε τις 100 χιλ. το κόστος για την αγορά πετρελαίου. Όπως επεσήμανε ακόμα στο σύστημα έχει μπει και η 3η μονάδα με την παροχή της θερμικής ενέργειας να φτάνει στα 100 μεγαβάτ και την ζήτηση στα 96.

ΕΡΤ Κοζάνης

7 σχόλια

  • Τι θα πει συμπαραγωγός θερμότητας και τι εννοεί με τις εξυπναδες του αυτές ο Πρόεδρος της επιχείρησης που αντί να επιλύσει κάποιο πρόβλημα δηλώνει ότι του κατεβει;
    Αλήθεια Πρόεδρε
    Τι επενδύσεις έκανε η επιχείρηση και,τι μέτρα ειλάμβανε ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις επεκτάσεις που δεν είχαν την δέσμευση αν όχι της αύξησης τουλάχιστον της διατήρησης του φορτίου από την ΔΕΗ,μακροχρόνια;
    Παραίτησου γιατι απετυχες τοσο εσύ όσο και όλοι όσοι διοίκησαν μακροχρόνια την μονοπωλιακη αυτή επιχειρηση

  • Και η ΔΕΗ αγαπητέ μου είναι ” Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού” και τροφοδοτεί ανελλιπώς ,από την δεκαετία του 1990 με θερμική ενέργεια (Τηλεθέρμανση), την πόλη της Κοζάνης σχεδόν τζάμπα,την τιμή της κιλοβατώρας, ενώ στον καταναλωτή φθάνει με πάνω από 1000 της εκατό πάνω ,π,Χ αγορά 3,5 ευρώ, πώληση 47 ευρώ. Έτσι για νά γνωρίζουν οι δημότες μας.

  • Βαλτε και τα υπολοιπα που ειπε, δε λεει τιποτα που να μην ισχυει.

    Αληθειες που καποιοι απλα δε θελουν να τις ακουσουν και πετανε το μπαλακι στην εξεδρα

  • Λάθος πληροφορία όπως πάντα παραπληροφόρηση μόνο οι Γερμανοί το έκαναν στην κατοχή.Αν δεν γνωρίζεις μάθε πρώτα και μετά γράψε!!!!!

  • Βασικά κορίτσια ήρεμα για να το πιάσουμε από την αρχή: Η δευακ είναι εκεί για να εξυπηρετεί μια αποστολή. Την παροχή υπηρεσίας προς τους πολίτες παρέχοντας τους κοινωνικά αγαθά. Χαχαχαχ όχι η αλήθεια πως ο σκοπός της ήταν να γίνει μια υπηρεσία για να βολέψουν οικογένειες που παράγουν ψηφαλακια για να κερδίσουμε τις εκλογές. Παράλληλα όμως ζεσταίνουμε και το κοκαλακι μας το χειμώνα.
    Η δευακ μέσα από τις ανακοινώσεις της και την όχι και τόσο ξεκάθαρη θέση της απέναντι στον δημαρχακο της περιοχής, γνωστοποιεί ότι τα χρέη θα μας πνίξουν και σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε ούτε για πετρέλαιο γιατί θα χρωστάει σε οποιον έχει μανικα και αντλία.
    Τελος ο σοιμπλε της Κοζάνης βγαίνει και κάνει ανακοινώσεις τύπου λιγότερη χρήση της θέρμανσης κλπ που αποτέλεσμα έχουν να τον διαβαλλουν συνέχεια. Κυτιδη κόψε τις εξυπνάδες γιατί ο κόσμος δεν έχει την υπομονή να ακούει αρλούμπες μπαρούφες και άλλα πολλά από μ.

  • Ας δεχθούμε ότι ισχύουν αυτά που λέει ο Προεδρος δεν μας λέει όμως τι έκαναν τόσα χρονια οι διοικήσεις αυτής της μονοπωλια κής επιχείρησης για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα, λαμβανομένου υπνοψη ότι λειτουργεί πάνω από 30 και πλεον χρόνια
    Η απάντηση Τίποτα,απλώς εισέπραττε,χωρίς πρόβλεψη και άφηνε τεράστιους απλήρωτους λογαριασμούς που δεν εισέπραττε και,που τώρα έγιναν εφιαλτης
    Αλήθεια γιατί δεν έβγαλε ποτέ το ετήσιο ενημερωτικό έντυπο που είναι υποχρεωτικη η έκδοση του ως Νόμος ορίζει και η μη έκδοση του συνιστά παραβαση, για να πληροφορήσουν τους καταναλωτές για την πραγματική κατάσταση της εταιρείας αλλά λένε ότι θέλουν και ότι τους έρθει στο νου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.