kozan.gr: «Θα της γυρίσει μπούμερανγκ.», είπε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Ταϊρίδης, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Εορδαίας, αναφερόμενος στην Αντιδήμαρχο Εορδαίας Μαρία Αντωνιάδου η οποία κατέθεσε αγωγή, ύψους 50.000 ευρώ, κατά της Αθηνάς Τερζοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση για όσα ανέφερε στη γνωστή υπόθεση με το θέμα των αναθέσεων των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Εορδαίας στην επιχείρηση της Αντιδημάρχου (Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2022
08:10

 

«Θα της γυρίσει μπούμερανγκ», είπε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Ταϊρίδης, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Εορδαίας, αναφερόμενος στην Αντιδήμαρχο Εορδαίας Μαρία Αντωνιάδου η οποία κατέθεσε αγωγή, ύψους 50.000 ευρώ, κατά της Αθηνάς Τερζοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση για όσα ανέφερε για τη γνωστή υπόθεση με το θέμα των αναθέσεων των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Εορδαίας στην επιχείρηση της Αντιδημάρχου.

4 σχόλια

  • Aς αποφασίσει η δικαιοσύνη.Το κάνεις τόσο πολύ θόρυβο μάλλον βρίσκεσαι σε αδιέξοδο.Το να λες τόσα πολλά που δεν στέκουν ,μάλλον πανικό θυμίζει..

  • η λασπη στον ανεμιστηρα κυρια τερζοπουλου πληρωνετε ακριβα,4 χρονια στον δημο στην θεση της αξιωματικης αντιπολιτευσης το μονο που κανατε ειναι να κραυγαζετε χωρις επιχειρηματα και επικοδομητικες προτασεις,γι αυτο εζυγισθηκατε,εμετρηθηκατε και εβρεθειτε ελλειπης

  • Ταιριδη εχεις κουρασε4 χρονια αντιπολιτευση μονιμως πετατε λασπη στον ανεμιστηρα και διαρκως δημιουργειτε ενταση γιατι ακομα δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι βγηκε δημαρχος ο Πλακεντας και οχι η Τερζοπουλου η οοποια ειναι ολοφανερο πια οτι καλως εκανε και δνε την ψηφισε ο κοσμος αφου δεν μπορει να ανταποκριθει στα σοβαρα ζητηματα.
    Ασε λοιπον τις φωνες και ας αποφασισει η δικαιοσυνη εν τελη ποιος εχει δικιο και ποιος οχι , οχι εσυ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.