kozan.gr: Δ.Σ. Σερβίων: Η Ρ. Σπυρίδου, μεταφέροντας ερωτήματά του κόσμου (όπως σημείωσε), ρώτησε τον Δήμαρχο Σερβίων για το αν έδωσε τη δουλειά για την επιδιόρθωση της σκεπής του Δημαρχείου, στον αδερφό του και στον αδερφό του Γενικού Γραμματέα – “O αδερφός μου είναι μόνο εθελοντής και αυτό σας πειράζει – Λάσπη στον ανεμιστήρα”, απάντησε ο Δήμαρχος(Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2022
08:43

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου, μεταφέροντας ερωτήματά του κόσμου (όπως σημείωσε), ρώτησε τον Δήμαρχο Σερβίων για το αν έδωσε τη δουλειά για την επιδιόρθωση της σκεπής του Δημαρχείου, στον αδερφό του και στον αδερφό του Γενικού Γραμματέα. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα και τι απάντησε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου.

 

6 σχόλια

  • Γιατί έχει βγει κάποιο πόρισμα; Έχει βγει μελέτη; Εγκρίθηκε κάποια μελέτη; Πώς έγιναν εργασίες εάν έγιναν;
    Το ποιο ωραίο. Ο εθελοντής αδελφός η εργασία του είναι ότι έκοψε 200 έργα;
    Σοβαρά τώρα;
    Πάντως κύριε δήμαρχε αυτό το να μιλάτε κάθε τρεις και λίγο για τον πατέρα σας….

    • toθ εμεινε αποθυμενο απο τοττε που τον ρωτησα απο που κραταει η σκουφια του γιαστι νομιζει οτι ειναι η κορυφη του κοσμου και προσβαλει τον κοσμο , με συμπεριφορα πεζοδρομιου

  • Ο ΔΉΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 5.000 ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ!!!!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • κ. Δημαρχε αλλα λετε και αλλα πραττεται , να σας πω… απο ποτε στελνεται και ζητατε πληρωμες ΔΕΗ απο δημοτες Σερβιων , και μαλιστα απο ρευμα που ειναι κομμενο πανω απο μια δεκαετια ,τοσα σας λειπονται για να πληρωσεται τους δηθεν εθελοντες σας ??? θα ερθω επανω και θα σας παρει ο διαολος και θα σας σηκωσει εκει μεσα …ερε ενας εισαγγελεας που σας χρειαζεται….

  • πάντως τελικά επιβεβαίωσε ότι όντως έδωσε σημαντική δουλειά με απευθείας ανάθεση στον αδελφό του γραμματέα του (ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι