kozan.gr: “Θα μας δείρεις;” – Ένταση & υψηλοί τόνοι στο χθεσινό Δ.Σ. Εορδαίας: – Η αντιπαράθεση του Νίκου Βουνοτρυπίδη, μέλος της Ομάδας ΕΟΡΔΑΙΑ SOS, με το δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανο Κωτσίδη (Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2022
09:57

Ένταση & υψηλοί τόνοι σημειώθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 11ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, περί καθορισμού της δικηγορικής αμοιβής για άσκηση ένδικων μέσων ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας  για την εγκατάσταση κάποιων έργων ΑΠΕ σε Άσκιο & Βέρμιο. Tέθηκε το θέμα, πιο συγκεκριμένα, για την ανάπτυξη ανεμογεννητριών στο Βέρμιο, με το λόγο να ζητεί και να λαμβάνει το μέλος της Ομάδας ΕΟΡΔΑΙΑ SOS, Νίκος Βουνοτρυπίδης, ο οποίος ανέφερε ότι τη στιγμή που γίνεται ένας αγώνας, με πρωτοστάτη το Δήμο Εορδαίας, να αποτραπεί η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου στο Βέρμιο, αναφέρθηκε σε ενέργειες της εταιρείας που υλοποιεί το έργο, σημειώνοντας: “Δίνονται ζωοτροφές, “καθρεφτάκια” για τους ιθαγενείς, για να εξαγοράσουν την εύνοια και γίνονται από ένα σύλλογο που πρόεδρος είναι Δημοτικός Σύμβουλος (Στέφανος Κωτσίδης – παράταξη Τερζοπούλου)”. “Ιθαγενής είσαι εσύ ρε. Η εταιρεία ήρθε και συμφωνήσαμε κάποια πράγματα για τους πληττόμενους κτηνοτρόφους. Το τι θα κάνει ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος είναι δική του δουλειά. Ούτε μόνος μου την έκανα τη συμφωνία.”, του απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος &  πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Εορδαίας Σ. Κωτσίδης κι οι τόνοι ανέβηκαν. Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα που σας παρουσιάζει το kozan.gr:

7 σχόλια

  • Καθιστε και φαγωθειτε. Ο δρομος προς την κορυφη βερμιου υλοποιειται, η ανεμογεννητριες εχουν ηδη ερθει και σεις καθεστε και χαλατε τις καρδιες σας. Μπεεεεε

  • ο Ταϊρίδης προφανώς κατάλαβε πως βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και προσπαθούσε μάταια να μαζέψει τον Κωτσίδη. Η απειρία αυτά έχει.

  • Όταν είσαι δημοτικός σύμβουλος κύριε Κωτσίδη δεν συμπεριφέρεσαι όπως θέλεις Αντιπροσωπεύεις μια παράταξη και ένα σύνολο ανθρώπων που σε ψήφισαν. Δεν μπορείς να φωνάζεις έτσι
    Αλίμονο, ίχνος σεβασμού στο δημοτικό συμβούλιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.