6 μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης διαμαρτύρονται διότι ενώ αιτήθηκαν να συζητηθεί κάποιο συγκεκριμένο θέμα μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει συμβεί

1 Δεκεμβρίου 2022
11:14

Θέλουμε  να  ενημερώσουμε  τους  θεσμικούς  φορείς  του ποδοσφαίρου  για την κατάσταση που επικρατεί  στην περιφερειακή  ενότητα  Κοζάνης ( Σωματεία – Μέλη της Ε.Π.Σ. – Πρόεδρο   Ε.Π.Ο. – Εκτελεστική Επιτροπή  Ε.Π.Ο. – Επιτροπή Δεοντολογίας  Ε.Π.Ο.).

Στις 08/11/2022 καταθέσαμε αίτημα στη γραμματεία  της  Ε.Π.Σ.  Κοζάνης με αριθμό πρωτοκόλλου 335 με θέμα  <Ανακατανομή αξιωμάτων του διοικητικού συμβουλίου μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες  και  όπως φυσικά ορίζει το καταστατικό της Ένωσης.

Το αίτημα υπογράφουν 6 μέλη της διοίκησης ονομαστικά.

Παρότι καλεστήκαμε σε  δυο  συνεδριάσεις  μετά την κατάθεση του αιτήματος  μας  είδαμε με έκπληξη ότι σε καμία από τις συνεδριάσεις αυτές  δεν υπάρχει  θέμα  ημερήσιας διάταξης,  το θέμα που έχουμε αιτηθεί.

Επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης δημοσιοποιούμε  το θέμα για να γνωρίζουν τα μέλη της Ένωσης  την αντικαταστατική λειτουργία  κάποιων μελών της διοίκησης  που έχουν την ευθύνη των συνεδριάσεων.

Σας  παραθέτουμε παρακάτω ως απόδειξη το αίτημα μας και τις κλήσεις  των συνεδριάσεων με τα θέματα που δυστυχώς το θέμα που έχουμε αιτηθεί δεν υπάρχει πουθενά.

Θα επανέλθουμε όταν και όπου χρειαστεί.

 

 

Άρθρο 33 : Οι Συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

  1. Ο Πρόεδρος συγκαλεί το Δ.Σ. μία (1) φορά το μήνα, ή κάθε φορά που αυτός κρίνει τούτο ως αναγκαίο.
  2. Με έγγραφο αίτημα του 1/3 των μελών του Δ.Σ., ο Πρόεδρος υποχρεούται να συγκαλέσει το Δ.Σ. με θέμα ημερησίας διατάξεως το αναφερόμενο στην αίτησή τους.
  3. Τα μέλη του Δ.Σ. δύνανται να υποβάλλουν θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ., κοινοποιώντας τα έγκαιρα στον Γενικό Γραμματέα. Η ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. κοινοποιείται στα μέλη προ δύο τουλάχιστον ημερών.

 

 

 

15 σχόλια

  • Για αυτο το καταντημα φταιει ο Αποστολου που συνεργαζεται με οσους τον χλευαζαν και μαλιστα κοβουν και ραβουν στην επσ ολα αυτα τα λουστητε!

  • ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΒΒΑ
    ( ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
    ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ.
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ
    Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ…..ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ….
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ…..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…
    ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ…ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ….

  • Μακάριος Παπαδόπουλος Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Γεώργιος Τσιρανίδης Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος , και τα μέλη Κωνσταντίνος Σαλτζίδης , Γρηγόριος Τζουμερκιώτης, Δημήτριος Φρατζόπουλος και Αναστάσιος Χατζηπαυλίδης

    Μπράβο στους ανωθεν….Αλλά ερωτώ …η Κα ΒΑΣΩ..δεν συμφωνεί;;;;
    Μάλλον συμφωνεί αλλα σιωπά για λόγους που ξέρουμε ολοι….

    • Μαλλον η κ. Βασω θελει να δουλεψει γι αυτο που εκλεχθηκε απο τα σωματεία δηλαδη ,χωρις να την ενδιαφερει η καρεκλα οπως αυτους που λες μπραβο

  • Ρε καθιστε να δουλεψετε για τα σωματεία κι αφηστε τα προσωπικά σας συμφεροντα Αλλα αν διαβασεις τα ονοματα καταλαβαινεις οτι δεν τους νοιαζουν το καλο των σωματειων Αυτοί να περναν καλα.Τοσα χρόνια δε χορτασατε ; Αλλα όταν σας βαρούσε το τραπεζι ο μεγαλος που δεν είχε κανενα αξιωμα κι έλεγε αυτό θα κανετε Ολοι ΓΑΤΑΚΙΑ

  • Ο μεγαλος εβαλε τα θεμελθα διαλυσεις του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου της περιοχης και εσεις οι 11 της επσ θα ολοκληρωσετε το εργο του ουτε 5 προβατα δεν μπορειτε να βοσκησετε…

  • Τα παιδιά που αγωνίζονται στην επς δεν έχουν κάνει ούτε μία προπόνηση και το πρωτάθλημα ξεκινάει σε 2 εβδομάδες. Εσείς καθίστε και μαλωστε για βλακειες.

  • Είναι απορίας άξιον γιατί διαμαρτύρονται οι κύριοι αυτοί μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΚ,αφού είναι δεδομένο ότι και από διοίκηση και πολύ περισσότερο από ποδόσφαιρο δεν ήξεραν και η επανεκινηση που υποσχέθηκαν υπήρχε μόνο σαν όνομα γιατί επιμελώς απέκρυψαν ότι μιλούσαν για διάλυση του ποδοσφαιρου και κάποιος εξ αυτών απλά φρόντισαν να καλύψουν θέσεις με θεα

  • Μπορεί να μου πεί κάποιος της ΕΠΣ τι έχει καταφέρει ο συγκεκριμένος προπονητής;Βρίσκει Ομάδες με όπλο του την επιτυχία;Πέστε μου μία,μόνο μία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.