kozan.gr: Αυτό είναι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων για το 2023 συνολικού προϋπολογισμού 27.700.000 ευρώ που εγκρίθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

2 Δεκεμβρίου 2022
08:34

Αυτό είναι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων για το 2023 συνολικού προϋπολογισμού 27.700.000 ευρώ που εγκρίθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Δείτε αναλυτικά τα έργα

4 σχόλια

    • έλα καλή η αστειότητα
      να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
      ο δήμος σερβίων είναι ΤΥΧΕΡΟΣ που έχει ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
      η οποία είναι ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
      και ουσιαστικά δεν δημιουργεί εμπόδια αλλά ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ
      και έχει ΒΡΕΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ απο την προηγούμενη δημοτική αρχή
      και διότι το κράτος έχει ρίξει πολλά λεφτά σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
      διότι η δημοτική αρχή ελευθερίου εκτός παό ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (6 στους 27)
      είναι και ΠΑΡΩΔΙΑ (ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι με 6 στους 27 ψήφους)
      και έχει κάνει τον δήμο και δυστυχώς τον τόπο μας ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    • Έτσι που είναι γραμμένη η είδηση ,καταλαβαίνει κάποιος ότι θα γίνουν εντός του 2023 έργα 27 εκατ. Αν διαβάσεις αναλυτικά θα δεις ότι δεν είναι έτσι ,αλλά τα έργα που ξεκίνησαν και θα ξεκινήσουν και με την επόμενη δημοτική αρχή και μάλιστα σε τιμές προϋπολογισμού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.