kozan.gr: Παρατάθηκε, μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου, η θητεία των Αντιδημάρχων του Δήμου Βελβεντού Τσιτσιόκα Νικόλαου & Εμμανουήλ Δημητρίου

2 Δεκεμβρίου 2022
04:56
Κανένα σχόλιο

Παρατάθηκε, μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου, η θητεία των Αντιδημάρχων του Δήμου Βελβεντού Τσιτσιόκα Νικόλαου & Εμμανουήλ Δημητρίου. Συγκεκριμένα του κ. Τσιτσιόκα Νικόλαου του Σωτηρίου ως Αντιδημάρχου Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Ψηφιακών Μέσων, Υποδομών & Εμπορίου από 1/12/2022 ως 31/12/2023 και  του κ. Εμμανουήλ Δημητρίου του Αντωνίου ως Αντιδημάρχου Οικονομικών Θεμάτων & Κοινωνικής Πολιτικής (άμισθου) από 1/12/2022 ως 31/12/2023.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.