kozan.gr: Ο περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης Δ. Σαββόπουλος σχολιάζει πρόσφατη δημοσκόπηση που καταγράφει αρνητική εικόνα για τον Γ. Κασαπίδη (Βίντεο)

2 Δεκεμβρίου 2022
04:30

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης Δ. Σαββόπουλος σχολιάζει πρόσφατη δημοσκόπηση, του digital poll της εταιρείας GOOD Affairs, που δημοσιεύει ο AIRETOS.GR, που καταγράφει αρνητική εικόνα για τον Γ. Κασαπίδη.

7 σχόλια

  • Όχι μόνο καλός σύμβουλος ο Σαββόπουλος αλλά και σεμνός άνθρωπος. Τον ξέρουμε όλοι καλά στη Καστοριά. Τι να σχολιάσει ο άνθρωπος; Την ανυπαρξία του Περιφερειάρχη; Χρειαζόταν το γκάλοπ για να δει το αποτέλεσμα; Ή να σχολιάσει το πέταγμα του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη παρόλο που είχε σημαντικό έργο; Έμαθε για την αντικατάσταση του από τα κανάλια. Σαββόπουλε κατέβα από το τραίνο πριν σε κατεβάσει ο μεγάλος. Υπάρχουν και άλλα τραίνα στο σταθμό.

  • Είσαι ο επόμενος περιφερειαρχης.προχωρα έχεις ικανότητες να φύγει ο Κασαπιδης που διέλυσε τη Δυτική Μακεδονία.. Δημήτρη Προχώρα έχεις ικανότητες μαζί με τους άλλους.

  • Γεια σου μεγαλε Σαββοπουλε,εισαι ο ιδιος σωστος και ταπεινος ανθρωπος απο τοτε που πρωτοξεκινησες,τεραστιο λαθος η αντικατασταση σου,το κακο ειναι οτι ακομα και τωρα που φανηκε η διαφορα σου απο την επομενη ο κασαπιδης δειχνει να επιμενει πως επραξε σωστα,αυτο θα του το αποδειξουμε στην καλπη,ειμαστε μαζι σου Τακη και ειμαστε πολλοι.

    • Αυτος που εφερε στον κασαπιδη 6700 σταυρους οταν η δευτερη κοζατσανη πηρε 3000 και χωρις ντροπη ο περιφερειαρχης αγνοησε την βουληση του κοσμου αλλαζοντας τον οντας ικανοτατος,δεν μπορει σε ολα να εχει δικιο ο κασαπιδης,εκανε λαθος και θα πληρωθει στις εκλογες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.