kozan.gr: Έφτασαν στην Πτολεμαΐδα οι “δεινόσαυροι”, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με στόχο να γίνει ευρύτερα γνωστή η παλαιοντολογική ιστορία της περιοχής (Φωτογραφίες)

3 Δεκεμβρίου 2022
09:27

 

Έφτασαν στην Πτολεμαΐδα οι “δεινόσαυροι”, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με στόχο να γίνει ευρύτερα γνωστή η παλαιοντολογική ιστορία της περιοχής.

14 σχόλια

  • Πολύ Χριστουγεννιατικο τοπιο!
    Άρωμα Χριστουγέννων με δεινοσαυρους!
    Βρε,δεν πάμε καλά!
    Ξεκάρφωτη κοινωνία που ετοιμαζεσαι για την γιορτή των γιορτών,της ΜεγαληςΧαρας με γιγαντοσαυρες!
    Τα Αλογα της Φάτνης,τα αρνάκια και οι δεινόσαυροι,των άλλων αλόγων;
    Τα Χριστούγεννα περιμένετε,για να γνωρίσουν την δεινοσαυρικη ιστορία του τοπου,οι επισκεπτες;
    Να τα βλέπουν τα μικρά παιδιά και να μην ξαναβγαίνουν στην πλατεια;να σπαραζουν από κλαμα;

  • Δείτε τα Τρίκαλα τον Βόλο την Λάρισα την δραμά να μην πω άλλες μεγάλες πόλεις…
    Πάρτε ιδέες και κάντε κάτι διαφορετικό τι να πω τώρα με τους δυνοσαυρους άμα σας άρεσε εσάς και πληρωσατε για αυτά τα πλαστικά χαλάλι σας.

    • Μας έχετε ζαλίσει… Να μην πω τι… Με τα Τρίκαλα τα τυρόγαλα. Σιγά την πόλη… Κάπου όπα. Πάντες να μείνετε εκεί αν τη λατρεύετε τόσο. Λα βι εν ροζ. Κι αυτή Τρίκαλο είναι.

  • Ααα σφύζει από ανώτερο πολιτιστικό επίπεδο όλος ο νόμος τελικά…😂😂 και νομιζα είναι μόνο η Κοζάνη πίσω απ’ τον ήλιο σε αισθητική και παιδεία…με φωτοβολταϊκά φωτάκια να τους τυλίξετε και μας έχετε κερδίσει στα σημεία 😂😂😂

  • Πλαστικά κινέζικα τέρατα για ντεκορ Χριστουγεννιατικο!
    Ναξεραν οι Κινέζοι, ότι θα στηθούν Χριστουγενιατικα,από σεβασμό στη Γιορτή,δε θα μας τα πουλουσαν!

  • Θέλετε και τουρισμό με τις βλακείες σας μόνο εσείς έχετε τελικά τέτοιες ιδέες Πτολεμαΐδα η πόλη του ότι ν ναι όπως ναναι πάντα όμως θυμίζει το δέντρο αυγό του Ζαμάν,,,γελάμε λεμε

    • Εχεις εσυ τουρισμο ρε Σουρδε με το αιωνιο ρολοι και τις ανηφορες κατηφορες που οταν βρεχει πρεπει να κινηθει ο κοσμος με κανα καγιακ? Γελαμε λεμε με το χαλι σας που νομιζετε οτι ειστε το New York των φτωχων ενω δεν ειστε ουτε καν χωριο. Αντε γεια!

  • Παλι βρηκαν ευκαιρια τα Σουρδακια να κραξουν την Πτολεμαιδα
    καιρο ειχαν να βγαλουν το κομπλεξ τους σου λεει πως να το βγαλουμε τωρα? Κουρασε να λεμε καθε μερα για το τρενο και τα νοσοκομεια
    ααα τι ωραια αφορμη τωρα με τους δεινοσαυρους ασπουμε την μπαρουφα μας να το παιξουμε εμεις το new york των φτωχων ανωτερη πολη και πρωτευουσα νομου (ακου πρωτευουσα νομου οι φαταουλες γελανε και τα τσιμεντα)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.