kozan.gr: Aίτημα του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Σταύρου Καμπούριδη προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την υγεία και την κατάσταση με τη στελέχωση στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης (Βίντεο)

3 Δεκεμβρίου 2022
10:02

 

Aίτημα του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Σταύρου Καμπουριδη προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την υγεία και την κατάσταση με τη στελέχωση στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

12 σχόλια

  • Υποψήφιος είσαι όχι Δήμαρχο η Κοζάνη…μάλλον δεν παρακολουθείς τα Γεγονότα Καμπουριδη.ο δήμαρχος πρέπει να το ζητήσει.. να γίνει πρώτα δημοτικό Συμβούλιο και μετά.. και το θέμα του Νοσοκομείου δεν είναι για προεκλογικους σκοπούς,τα ίδια έκανε ο σημανδρακος ο φίλος σου και είδες το αποτέλεσμα.

  • Αμάν κύριε Καμπουρίδη περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να χρειάζεται εκτός από σεντόνια μαξιλάρια κουβέρτες κρεβάτι και δεν ξέρω τι άλλο , να παίρνουμε μαζί μας και γιατρό , νοσηλευτή και ίσως και τα φάρμακα , μην είστε τόσο βιαστικός , έχουμε μια δεκαετία μπροστά μας . Στην πορεία θα αναλαμβάνουμε καθάρισμα και μαγείρεμα , σοβάτισμα και βάψιμο. Τραγική η κατάσταση ειλικρινά, ελπίζω να εισακουστεί το αίτημα σας

  • Χθές το απόγευμα λοιπόν κατεβαίνοντας Κοζάνη με τα παιδιά μου την ώρα που παρκάρα βγήκαν μπροστά μας δέκα μεγαλόσωμα αδέσποτα γαβγίζοντας το αναφέρω γιατί κ αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα ο γιός μου λοιπόν πήγε να κατέβει από το πεζοδρόμιο κ εκείνη την στιγμή περνάει τρέχοντας μπροστά του κ άλλο σκυλί το παιδί στραβό πάτησε κ έπεσε χτύποντας τον αστράγαλο του μας βοήθησε ένας κύριος να τον μεταφέρω στο αμάξι για να πάω στο νοσοκομείο μόνο που δν εφημερευε ορθοπεδικός κ έπρεπε να πάω Πτολεμαΐδα, είναι ντροπή κ αισχος να υπάρχουν τόσα αδέσποτα κ ακόμη πιο ντροπή να μην βρίσκεις γιατρό κ να πρέπει να ψάχνεις για μια έκτακτη ανάγκη υγείας,ντροπή στον δήμαρχο κ στους υπόλοιπους που δν προσφέρουν τπτ .

    • Είναι όντως μεγάλη ντροπή να έχει τόσες ελλείψεις το νοσοκομείο σε μία πόλη…μην πιεζετε ωστόσο να εκμαιευσετε από μελλοντικούς υποψηφίους υπόσχεση ότι θα λύσουν το θέμα με τα αδεσποτακια σε “δέκα μέρες” ή σε δέκα μήνες, γιατί θα σας πούνε σίγουρα ψεμματα και θα πάει κλιουτς η ψήφος, να κάτι όπως τώρα δηλαδη.

  • Αυτους δεν ψηφισατε ρε κοζανιτες;τι θετε τωρα ;σκυλιασατε να τους βγαλετε ….παρτε τα σκλια σας και τα βολταικα σας και μουτωστε το

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.